Київрада збільшила фінансування закладів охорони здоров’я

27 Березня 2020 2:31 Поділитися

Київська міська рада внесла термінові зміни до столичного бюджету для спрямування коштів на фінансування пріоритетних напрямків — насамперед, охорони здоров’я і транспорту. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації.

«У зв’язку зі зменшенням доходів бюджету Київська міська рада змушена зменшити капітальні вкладення та перегрупувати інші видатки на ті цілі, які є пріоритетом на сьогодні, зокрема це доплати медикам. Так, частину бюджетних призначень та наявні залишки коштів на початок року спрямують закладам охорони здоров’я — у сумі майже 894 млн грн»,– проінформував на сесії Київради Микола Поворозник, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Він також зауважив, що прийняття Закону України від 17 березня 2020 р. № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» призводить до зменшення дохідної частини столичного бюджету на 1 615,8 млн грн.

За матеріалами kyivcity.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті