Підсумок брифінгу щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень

14 Квітня 2020 5:58 Поділитися

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-пресконференції щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, яка відбулася 14 квітня, повідомив, що за минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили ще у 56 киян, 1 випадок — летальний. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації.

Серед киян, які захворіли: 26 жінок віком від 26 до 74 років та 24 чоловіки — від 21 до 82 років. Також серед захворілих 6 дітей віком 3–7 років. До лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів, інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Окрім того, мер зауважив, що з 16 до 20 квітня запровадять посилений контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. «Хочу зазначити, що з четверга 16 квітня, до наступного понеділка ми посилюємо контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. Зокрема, вводиться обов’язкова термометрія для пасажирів транспорту, що прямує в столицю. Це стосується автобусів, вантажно-пасажирського та легкового транспорту, що перевозить більше 3 пасажирів (включно з водієм)», — наголосив В. Кличко.

Також мер столиці підкреслив, що у разі, якщо на підприємстві чи в установі зафіксують випадок захворювання на коронавірус, то їх закриють, а співробітників відправлять на двотижневу самоізоляцію.

Контролювати виконання таких заходів мають Київський міський лабораторний центр МОЗ України, головне управління Державної служби України з питань праці у Київській обл. та Національна поліція.

За матеріалами kyivcity.gov.ua,
фото із сайту КМДА
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті