ViiV Healthcare представляє Глобальний фонд надзвичайної допомоги людям з ВІЛ у зв’язку з COVID-19

29 Квітня 2020 5:00 Поділитися


27 квітня 2020 р. ViiV Healthcare, глобальна спеціалізована компанія боротьби з ВІЛ, оголосила про створення Глобального фонду надзвичайної допомоги людям з ВІЛ у зв’язку з COVID-19. Фонд у розмірі 3 млн фунтів стерлінгів надасть фінансування дослідницьким проєктам, що вивчають різні аспекти впливу нового коронавірусу SARS-CoV-2 на людей, що живуть з ВІЛ. Діяльність фонду також буде спрямована на вирішення конкретних проблем, з якими стикаються пацієнти з ВІЛ під час пандемії COVID-19.

Дебора Уотерхаус (Deborah Waterhouse), генеральний директор ViiV Healthcare, зазначила: «Наша місія — не залишити людей, що живуть з ВІЛ, у ці безпрецедентно важкі часи. Для цього ми будемо використовувати всі наші ресурси й досвід. Щоб зробити свій внесок у пошук нових рішень, ViiV Healthcare з гордістю оголошує про створення Глобального фонду надзвичайної допомоги людям з ВІЛ у зв’язку з COVID-19. За допомогою цього фонду ми зможемо підтримати актуальні дослідження впливу COVID-19 на людей, що живуть з ВІЛ. Ми також постараємося надати підтримку ВІЛ-сервісним громадським організаціям, які постраждали від пандемії COVID-19, щоб вони змогли продовжити свою роботу. Ми розуміємо, що їх підтримка допоможе врятувати життя людей».

Глобальний фонд реагування на надзвичайні ситуації у зв’язку з ВІЛ і COVID-19 компанії ViiV Healthcare буде розділений порівну між 2 програмами. Щоб отримати грант, необхідно буде заповнити заявку.

Фонд надасть до 1,5 млн фунтів стерлінгів для проведення наукових досліджень впливу COVID-19 на людей, що живуть з ВІЛ. Також він виділить ще 1,5 млн фунтів на фінансування заходів на рівні спільнот, які будуть спрямовані на вирішення конкретних проблем пацієнтів з ВІЛ під час пандемії.

За матеріалами www.biospace.com; viivhealthcare.com,

фото flipboard.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті