Швидкість послаблення карантинних заходів залежатиме від епідемічної ситуації — Денис Шмигаль

29 Квітня 2020 5:35 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів 29 квітня зауважив, що в Україні наразі порівняно невелика кількість хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19, завдяки тому, що вчасно було введено обмежувальні заходи, та нагадав, що дорожню карту щодо виходу з карантину, яка складається з 5 етапів, було презентовано минулого тижня. Про це йдеться на сайті Уряду.

«Швидкість послаблення в інших сферах та на об’єктах залежатиме від епідемічної ситуації. Я вже доручив усім міністерствам та відомствам розробити критерії для тих об’єктів, які будуть поступово відкриватися», — підкреслив очільник Уряду.

Також Д. Шмигаль поінформував, що 28 квітня під час засідання Ради з питань економічного розвитку з провідними економістами було підтримано запропонований Урядом «адаптивний» карантин. Це означає, що в разі спалахів інфекції в окремих регіонах карантинні обмеження будуть посилюватися саме там, а не по всій країні.

«Ми також маємо усвідомити, що навіть після відкриття всіх закладів та транспорту — маски, дезінфектори та соціальне дистанціювання — нікуди не подінуться. Відтепер це норма», — підкреслив Прем’єр-міністр.

За матеріалами kmu.gov.ua,
фото з Урядового порталу
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті