Столиця наразі забезпечена засобами індивідуального захисту — Віталій Кличко

30 Квітня 2020 4:27 Поділитися

Віталій Кличко, мер Києва, під час онлайн-брифінгу, який відбувся 30 квітня, зазначив, що Київ наразі забезпечений засобами індивідуального захисту, все є в достатній кількості. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА).

«За останній місяць КП «Фармація» придбало 550 тис. одноразових масок. Вони сьогодні в достатній кількості є в мережі комунальних аптек. Крім того, місто замовило і купило в українських виробників 100 тис. марлевих масок, що теж можна купити в аптеках «Фармації». Також Київ отримав 100 тис. одноразових масок від соціально відповідального бізнесу, їх передали медикам, поліції, рятувальникам та працівникам комунальних служб. У мережі аптек «Фармація» в наявності: марлеві маски — майже 55 тис., одноразові — майже 400 тис., а також — рукавички та дезінфектори в достатній кількості», — повідомив мер.

Загалом місто закуповувало маски як в українських виробників, так і в постачальників з-за кордону — кількох українських фірм.

Однак В. Кличко підкреслив, що всі засоби захисту купувалися не за бюджетні гроші, а за кошти благодійників і підприємства «Фармація».

За матеріалами kyivcity.gov.ua,
фото із сайту КМДА
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті