У Бразилії реєструють майже в 2 рази більше смертей щоденно внаслідок COVID-19, ніж у США

28 Травня 2020 2:29 Поділитися

26 травня 2020 р. у Бразилії було зареєстровано майже вдвічі більше нових випадків смерті від COVID-19, ніж у той же день у США, що є загрозливим показником, оскільки країна стає новим світовим епіцентром вірусу.

У вівторок ввечері (26 травня 2020 г.) міністерство охорони здоров’я Бразилії повідомило про 1039 нових випадків смерті внаслідок COVID-19. Цей показник майже вдвічі перевищує дані США за той самий день — 592 летальних випадки.

Вівторок — 5 день поспіль, коли в Бразилії відзначається найбільша у світі кількість  смертей від COVID-19 щоденно, загалом їх уже понад 25 тис.

На сьогодні країною, яка найбільше постраждала від пандемії, є США, але високий рівень смертності в Бразилії й кількість щоденних смертей вказують на те, що вона швидко стає новою гарячою точкою COVID-19.

Популярність президента Бразилії Жаїра Болсонаро (Jair Bolsonaro) значно знизилася  з початку пандемії, оскільки він применшує серйозність вірусу і постійно критикує заходи соціального дистанціювання, стверджуючи, що ослаблена економіка може бути більш смертоносною, ніж сам вірус.

За матеріалами www.forbes.com,
фото www.forbes.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті