ACINO підтримала медиків України у протидії COVID-19

Головною метою компанії ACINO є безперервна підтримка ринків, на яких здійснюється її діяльність, та забезпечення необхідними лікарськими засобами. Усвідомлюючи відповідальність перед пацієнтами, розуміючи їхні потреби у лікарських засобах у всьому світі, ACINO продовжує підтримувати їх і медичних працівників та систему охорони здоров’я у кожній країні.

ACINO в Україні долучилася до підтримки лікарів, які борються з поширенням епідемії COVID-19. У рамках благодійності компанія направила допомогу у 1200 лікарень та 2225 аптек по всій території України, забезпечивши 17 тис. медичних працівників та 5 тис. провізорів у всіх областях країни необхідними засобами індивідуального захисту. А саме: антисептиками, захисними медичними масками, медичними рукавичками, зволожуючими кремами для рук. Загальна сума допомоги становить 4,3 млн грн станом на 28 травня 2020 р.

«ACINO неухильно дотримується принципів соціально відповідального ведення діяльності. Ми стало підтримуємо партнерські та розвиваємо власні соціальні проєкти у сфері охорони здоров’я, науки та спорту. За 2019 р. компанія направила більше 6,6 млн грн на благодійну діяльність та гуманітарну допомогу. Сьогодні ми всі об’єднані у протидії COVID-19. На жаль, медичні працівники опинилися у зоні високого ризику інфікування коронавірусом у зв’язку з дефіцитом засобів індивідуального захисту в лікарнях. Так, кожний 5-й інфікований коронавірусом 2019-nCoV — медик. Звичайно, ми не могли залишитися осторонь цієї проблеми та відгукнулися на численні звернення з лікарень країни. Ми не зупиняємося і продовжуємо надавати необхідну допомогу медпрацівникам, які опинилися віч-на-віч з цим викликом. Адже вони розраховують на нас», — прокоментував Євген Заїка, генеральний директор ACINO в Україні, регіональний директор ACINO в країнах СНД.

Також компанія долучилася до всеукраїнської ініціативи «Підвези медика»: протягом періоду обмеження дії громадського транспорту співробітники компанії у всіх областях України допомагали медичним працівниками дістатися до своїх робочих місць.

ACINO: якість, на яку ви можете покластися

ACINO — швейцарська фармацевтична компанія зі штаб-квартирою у Цюриху, яка фокусує свою діяльність на обраних ринках країн Близького Сходу, Африки, СНД та Латинської Америки. Компанія пропонує високоякісні лікарські засоби для забезпечення доступної медичної допомоги на ринках країн, що розвиваються. Як світовий партнер фармацевтичних компаній ACINO надає готові рішення, починаючи з розробки та реєстрації препаратів до контрактного виробництва, упаковки та логістики.

В Україні ACINO працює з 2015 р. та провадить свою діяльність у галузі розробки та виробництва високотехнологічних генеричних лікарських засобів з додатковими властивостями. Головний офіс ACINO в Україні розташований у м. Київ та виконує функцію регіональної штаб-квартири для бізнесу ACINO у країнах СНД. Виробничий завод ACINO в Україні — «Фарма Старт», який знаходиться у м. Київ, сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice — GMP) ЄС та оснащений науково-дослідною лабораторією з розробки генеричних препаратів.

Портфель лікарських засобів, дієтичних добавок і медичних виробів ACINO в Україні налічує більше 60 продуктів, що застосовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, терапії та ендокринології. Додаткова інформація: www.acino.ua.

За матеріалами пресрелізу компанії ACINO в Україні
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті