Санофі в Україні вітає рішення апеляційного суду про безпідставність вимог у справі фінансового рейдерства проти компанії

15 Червня 2020 5:12 Поділитися

Компанія «Санофі-Авентіс Україна» (далі — Санофі), яка є частиною глобальної медичної компанії Sanofi, вітає рішення Північного апеляційного господарського суду, який 4 червня 2020 р. виніс рішення на користь Санофі у справі проти ТОВ «Фінансова компанія «Авісто» (далі — Авісто).

Суд визнав вимоги Авісто до Санофі безпідставними та зобов’язав повернути кошти, які були незаконно стягнуті з рахунків компанії. Рішення суду набрало законної сили з моменту його проголошення.

Оскарженню передувало 3 роки судового розгляду, в тому числі двічі у Верховному суді. З березня 2017 р. Санофі відстоювала справедливість у судах України та боролася з необґрунтованими вимогами й схемами опонентів, які з використанням, ймовірно, підроблених документів намагалися отримати великі грошові суми з рахунків Санофі.

Адрієн Деламар-Дебутвіль, директор компанії Санофі в Україні: «Це — важливе досягнення для Санофі та всієї України, яке демонструє, що судова система країни здатна захищати права іноземних інвесторів, які працюють тут. Ми високо цінуємо рішення суду і переконані, що воно слугуватиме позитивним сигналом для міжнародної спільноти та сприятиме довірі до ділового клімату в Україні. Санофі залишається прихильником високих етичних стандартів у веденні бізнесу та завжди буде захищати свої законні права в етичний та прозорий спосіб, щоб нести рішення у сфері охорони здоров’я та інвестиції в Україну».

За матеріалами пресрелізу Санофі в Україні

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті