Мін’юстом зареєстровано нормативні акти щодо застосування програмних РРО

09 Липня 2020 5:00 Поділитися

Міністерство фінансів України (Мінфін) повідомляє про завершення процедури реєстрації Міністерством юстиції України (Мін’юст) наказів Мінфіну:

      • від 23.06.2020 р. № 317, яким затверджено порядки реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО); визначення діапазону, видачі, резервування, використання фіскальних номерів, що присвоюються електронним розрахунковим документам під час роботи ПРРО в режимі офлайн;
  • від 18.06.2020 р. № 306, яким вдосконалено форму і зміст розрахункових документів щодо РРО та/або ПРРО та забезпечено можливість зазначення штрих-кодів товарів, а також затверджено нову форму розрахункового документа для операцій з видачі готівкових коштів держателям електронних платіжних засобів.

У Мінфіні наголошують, що запровадження програмних РРО є важливим кроком до детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності. Програмне забезпечення «РРО в смартфоні» стане зручним і необтяжливим функціоналом для сумлінних платників податків. Фіскальний додаток для програмного РРО буде доступний для повноцінного використання для всіх, хто бажає, на безоплатній основі з 1 серпня 2020 р.

За матеріалами mof.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті