Подолання наслідків COVID-19: ПРООН запускає платформу BOOST для прискорення впровадження соціальних інновацій

29 Липня 2020 12:20 Поділитися

Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) повідомляє, що Регіональне бюро ПРООН у країнах Європи та Центральної Азії запускає платформу BOOST — регіональну програму для прискорення впровадження соціальних інновацій з метою подолання довготривалих наслідків COVID-19. Вона підтримуватиме нові рішення в цифровій, економічній та медичній сферах.

«Пандемія COVID-19 — це безпрецедентний виклик. Хоча нам досі невідомі всі аспекти її впливу, але ми точно знаємо, що вона суттєво змінить ринок праці, економіку, врядування і охорону здоров’я, і вже негативно впливає на всі сфери розвитку. Наша нова платформа має на меті підтримати й максимально поширити ефективні локальні рішення», — наголосив керівник Стамбульського регіонального хабу Регіонального бюро ПРООН у країнах Європи та Центральної Азії Ґерд Троґеманн.

Платформа BOOST працюватиме з низкою викликів, які стосуються різних аспектів розвитку, зокрема, цифровізації, економіки та благополуччя. До розробки відповідних інноваційних рішень зможуть долучитися приватний сектор, науково-дослідні інститути, навчальні заклади та організації громадянського суспільства в країнах Європи та Центральної Азії. Учасники зможуть подати заявку на розробку рішення, яке стосуватиметься одного чи більше викликів, до початку вересня 2020 р.

Команди-переможці матимуть доступ до мережі ПРООН і візьмуть участь у 6-місячному онлайн-інтенсиві, що має підготувати їх до впровадження своїх рішень. Програма включає як тренінги, так і індивідуальні консультації з менторами, серед яких будуть досвідчені представники бізнесу, спеціалісти з медичних, соціальних і цифрових технологій та лідери думок.

За матеріалами www.ua.undp.org
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті