Цього тижня Парламент розгляне проєкт бюджету на 2021 р.

03 Листопада 2020 4:27 Поділитися

Під час Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України, звернувся до народних депутатів України та до громадян з проханням відповідально ставитися до себе, своєї роботи, близьких та суспільства і закликав дотримуватися маскового режиму, який дозволяє знизити ймовірність інфікування COVID-19. Він додав, що цього тижня є пропозиція розглянути законопроєкт «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», яким має бути збільшено відповідальність за неносіння масок.

Також Д. Разумков закликав відповідально ставитися до коштів із фонду боротьби з COVID-19. «Є багато галузей, які потребують підтримки. Але давайте виставляти пріоритети. У нас є медики, вчителі, військовослужбовці на сході України і правоохоронці», — сказав він.

Крім того, Голова Парламенту зазначив, що народні депутати звернулися з проханням заслухати міністра охорони здоров’я України, оскільки ситуація із захворюваністю загострюється.

Ще одним питанням поточного пленарного тижня є розгляд проєкту закону про Державний бюджет України на 2021 р. «Комітет з питань бюджету має якнайшвидше розглянути пропозиції до цього законопроєкту та висновки Рахункової палати і підготувати проєкт постанови щодо висновків та пропозицій до проєкту закону про Державний бюджет України на наступний рік», — зауважив Д. Разумков та додав, що кожен народний депутат має відповідально поставитися до розгляду цього питання.

За матеріалами rada.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті