Обсяг ринку препаратів для профілактики респіраторно-синцитіальної інфекції у 2030 р. може збільшитися до 6,3 млрд дол. США

07 Вересня 2021 2:19 Поділитися

Обсяг ринку препаратів для профілактики захворювань, викликаних респіраторно-синцитіальним вірусом, за підсумками 2020 р. оцінюється аналітичною компанією GlobalData у 454,8 млн дол. США. Через 10 років, за підсумками 2030 р., цей показник може підвищитися до 6,3 млрд дол. за середньорічного темпу зростання 30,1%. Дослідження охоплює 8 основних ринків: США, Францію, Німеччину, Іспанію, Італію, Великобританію, Японію та Австралію.

Основним драйвером зростання, як очікується, стане лонч декількох перших у своєму класі препаратів. Так, перспективним кандидатом є нірсевімаб для імунізації дітей (наразі моноклональне антитіло проходить III фазу клінічних досліджень, лонч очікується у 2023 р.). Згідно з прогнозами, у 2030 р. річний обсяг продажу даного препарату може досягти 3 млрд дол.

Також на пізніх стадіях клінічних досліджень знаходяться 4 вакцини для застосування у осіб літнього віку, включаючи субодиничну вакцину GSK3844766A та векторну вакцину Ad26.RSV.preF.

За матеріалами www.globaldata.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті