З наступного року у дитячій присипці не буде тальку

19 Серпня 2022 1:02 Поділитися

Johnson & Johnson припиняє виробництво та продаж дитячої присипки на основі тальку, у майбутньому ці продукти вироблятимуться з кукурудзяного крохмалю. Про рішення відмовитися від присипки з тальком у всьому світі у 2023 р. компанія повідомила 11 серпня.

Дитяча присипка продається вже майже 130 років і стала символом сімейного іміджу компанії, флагманським міжнародним брендом Johnson & Johnson Consumer Health, як підкреслюється в офіційному пресрелізі.

Компанія додала, що дитяча присипка на основі кукурудзяного крохмалю вже продається в усіх країнах світу, і підтвердила свою позицію щодо безпеки використання дитячих присипок: «Ми твердо підтримуємо десятиліття незалежного наукового аналізу медичних експертів у всьому світі, який підтверджує, що дитяча присипка JOHNSON’S® на основі тальку є безпечною, не містить азбесту та не викликає раку».

Оголошення було зроблено через 2 роки після того, як гігант охорони здоров’я припинив продаж продукту в Сполучених Штатах: J&J стикнулася з десятками тисяч судових позовів. Жінки, які подали позови, стверджують, що тальк містив азбест і викликав у них рак яєчників.

За матеріалами www.jnj.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті