У Львові відкрили навчальну аптеку для студентів-фармацевтів

15 Листопада 2022 3:48 Поділитися

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Навчальну аптеку «Lege Artis» відкрили на базі Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти. Проєкт підтримали польські благодійники.

«Ця навчальна аптека дасть можливість студентам зануритися в реальні умови роботи, а фармацевтам та слухачам — відшліфувати професійний рівень. Теперішні і майбутні фахівці отримали простір, який повністю укомплектований приладами та технікою, ліцензованим програмним комплексом і відповідає стандартам сучасного закладу», — прокоментував М. Козицький.

Він подякував керівнику Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти Лесі Вовк та всьому колективу за роботу та докладані зусилля.

«Дякую польським благодійникам, зокрема фонду «Наука для розвитку» та його президенту Вєславу Птаху, за те, що коштами долучилися до створення цієї навчальної аптеки. Дякуємо, що ви з нами ще з 2021 р., робите потрібні речі, зокрема допомогли відремонтувати та обладнати навчальні кабінети в коледжі. Ці кабінети створили в межах проєкту «Підвищення безпеки та якості діагностики і інших медичних послуг у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні», який реалізують Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти та 4-та міська клінічна лікарня Львова спільно з фондом «Наука для розвитку» за фінансування Міністерства закордонних справ Польщі. Дякуємо за відриті серця та щире бажання допомагати українському народу!», — підкреслив М. Козицький.

За матеріалами t.me/kozytskyy_maksym_official/5317

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті