З прийдешнім Різдвом Христовим!

Війна змусила нас відтермінувати частину планів

Цей рік був непростим для нашої країни. На 2023 рік команда Президента передбачила рекордне фінансування сфери охорони здоров’я — близько 200 млрд грн. Це величезні кошти, які ми запланували витратити на підвищення рівня зарплати медичних працівників до рівня, який визначив Президент Володимир Зеленський, на оснащення медичних закладів сучасним обладнанням, на розвиток галузей медицини.

24 лютого розпочалося широкомасштабне вторгнення ворога. Війна змусила нас відтермінувати частину планів, як, наприклад, впровадження е-рецепта та розширення неонатального скринінгу новонароджених. Однак навіть під час воєнного стану ці проєкти стартували.

Найголовніші досягнення за цей рік — стабільна робота сфери охорони здоров’я та її пов­ноцінне фінансування. Хочу відзначити ефективну командну роботу Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, профільного міністерства, Офісу Президента, Ради національної безпеки і оборони України. Разом нам вдалося забезпечити безперебійне надання медичних послуг.

Але все це було б неможливе без наших незламних медичних та фармацевтичних працівників, які продовжують працювати в умовах воєнного стану. Хочу подякувати вам, герої фармацевтичного фронту!

На законодавчому фронті в нас теж були перемоги. У першу чергу це закон «Про лікарські засоби», який ухвалила Верховна Рада. Фармацевтична галузь чекала на цей документ багато років, адже він впровадить європейські норми в повний цикл виробництва медичних препаратів. Також Парламент прийняв закон, який створює законодавчу базу для провадження е-рецепта та посилює контроль за відпуском рецептурних препаратів, закон «Про систему громадського здоров’я», який передбачає створення сучасної епідеміологічної служби за прикладом Франції та Словаччини.

У наступному році Комітет з питань здоров’я нації продовжить підтримувати медиків, фармацевтів, українську Фарму.

Вітаю з прийдешнім 2023 роком! Нехай він принесе нам перемогу та мир!

Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації,
медичної допомоги та медичного страхування


Минає важкий, воєнний рік

Шановні українці й українки! Минає важкий, воєнний рік. Протягом цих місяців російська армія без розбору атакувала цивільні об’єкти, серед яких і лікарні, пологові будинки, аптеки, медичні заклади вищої освіти і т.д. Станом на 19 грудня пошкоджено 93 автомобілі швидкої допомоги, а 367 — захоплено окупантами, пошкоджено 264 заклади охорони здоров’я, 113 з яких — зруйновано вщент. Пошкоджено 566 аптек, 47 з яких — пов­ністю. Убито 29 працівників закладів охорони здоров’я і 70 медиків поранено. Це трагічні цифри. І за них несе відповідальність країна-терорист.

Але напередодні нового року хочеться говорити про надію, про те, що навіть попри війну надання медичної допомоги в Україні не припинилося. Навпаки, певні напрями мали значний прорив і розвиток.

Цього року ми збільшили кількість трансплантацій, мали успіх у проведенні новітніх, надскладних операцій, започаткували Національну програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, розвиваємо Електронну систему охорони здоров’я, розширили програму «Доступні ліки» та збільшили кількість пакетів у програмі Національної служби здоров’я України, маємо успіхи в процесі медевакуації та реабілітації наших захисників та постраждалих громадян. І ще багато-багато іншого. І все це в умовах безперестанного терору з боку країни-агресора.

Вірю в нашу Перемогу і в те, що ми відбудуємо і країну в цілому, і систему охорони здоров’я зокрема.

Бажаю всім нам міцного здоров’я, фізичного і психічного, щастя і миру!

Плекаймо Віру, Надію, Любов!

З прийдешніми святами!

Олександр Комаріда,
перший заступник міністра охорони
здоров’ я України


Шановні колеги, друзі, співвітчизники!

Наближається період новорічних свят, найочікуваніших і найулюбленіших днів у році.

Українці зустрічають 2023 рік в умовах повномасштабної агресії проти України, проте попри всі складнощі воєнного часу особливе відчуття єдності, згуртованості, віри в нашу Перемогу надихає та дарує оптимізм.

Зазвичай напередодні новорічних свят підсумовуємо здійснене, плануємо майбутнє. Цей рік став для українців надскладним іспитом на стійкість, коли кожен громадянин робить свій посильний внесок у майбутню Перемогу. Деякі працівники Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) та її територіальних органів пішли на фронт захищати країну від ворога зі зброєю в руках, інші працюють на своїх робочих місцях, виконуючи надважливу справу забезпечення людей ефективними та якісними ліками та медичними виробами.

Щоденна робота спеціалістів вітчизняної фармацевтичної галузі на виробництвах, в аптечних закладах, викладачів і науковців, державних службовців набула особливого значення в умовах воєнного стану та залишається невід’ємною складовою забезпечення охорони здоров’я громадян.

Держлікслужба від початку війни безперервно виконує покладені на неї повноваження: здійснює заходи, спрямовані на удосконалення контролю якості та безпеки лікарських засобів, медичних виробів, обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, проводить моніторинг цін та асортименту в аптечних закладах, забезпечує інформування громадян, сприяє роботі суб’єктів господарювання, розробляє пропозиції щодо покращення нормативно-правової бази з урахуванням вимог воєнного стану.

Окремі територіальні органи продовжують виконувати свої обов’язки, незважаючи на воєнні дії в регіонах.

Держлікслужба протягом року посилювала міжнародну співпрацю, а саме: брала участь у засіданнях Комісії з Європейської Фармакопеї, розробці настанов Систем співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S), у робочих групах ВООЗ.

Окрім того, з початку агресії рф проти нашої країни протягом року Держлікслужба наполягала на необхідності позбавлення росії членства в міжнародних організаціях. Направлено звернення щодо призупинення розгляду заявки рф на членство у засіданні Комітету PIC/S. Служба звернулася до Комітету сторін Конвенції Ради Європи MEDICRIME з проханням підтримати позицію України щодо виключення рф із цієї Конвенції.

Вжито заходів для блокування участі представників рф у робочих групах і групах експертів Секретаріату Європейської комісії з фармакопеї; опротестовано участь росії в міжнародному технічному брифінгу стосовно обміну міжнародним досвідом щодо виявлення неякісних/фальсифікованих лікарських засобів та вакцин у рамках Механізму держав — членів ВООЗ з питань неякісної та фальсифікованої медичної продукції.

Держлікслужба і надалі докладатиме всіх зусиль задля належної роботи фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я.

Бажаємо, щоб прийдешній рік став для кожного роком добрих змін, а для України — роком зміцнення, ще більшої єдності, зростання, роком Перемоги, коли в нашій країні запанує довгоочікуваний мир та злагода.

Вітаємо всіх з новорічними святами!

Колектив Держлікслужби


Завершується 2022 рік — один із найбільш складних років в історії нашої країни

Фармацевтична галузь, як і вся сфера охорони здоров’я, стала справжньою опорою національного спротиву, забезпечуючи країну і захисників необхідними ліками та медвиробами.

Жодного дня за час повномасштабного вторгнення Державний експертний центр МОЗ України не припиняв своєї діяльності, стоячи на сторожі появи ефективних, безпечних та якісних лікарських засобів.

Ми не лише не зупинилися, ми згуртувалися, зміцніли, набрали нових обертів, заручилися міжнародною підтримкою, заклали фундамент для подальшого зростання та розвитку.

Разом з цим основним нашим пріоритетом були і залишаються люди — їх безпека, життя та здоров’я.

Від імені колективу Державного експертного центру МОЗ України вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю всім і кожному міцного здоров’я, віри та сил, незламності в досягненні найсміливіших цілей, успіхів в усіх справах. Добра вам, миру, родинного затишку та тепла, тихих, світлих та щасливих новорічно-різдвяних свят.

З найщирішими побажаннями та вірою в Перемогу
Михайло Бабенко,
директор Державного експертного центру МОЗ України


Впливовий британський щотижневик «The Economist» назвав Україну державою року–2022

По-іншому бути й не могло.

Війна перевернула наші життя, змінила весь світ навколо та нас самих. Змусила переосмислити те, що є важливим, та відкинути те, що перестало мати сенс.

Ми навчилися справлятися, боротися, проявляти гнучкість навіть, здавалося б, у безвихідних ситуаціях. Відчуваючи весь біль, усі жахи та відчай війни, ми продемонстрували всьому світу приклад стійкості, сміливості та людяності, надихнули боротися за те, що дійсно любиш.

Завершення року — це завжди можливість підвести підсумки та спланувати діяльність на новий рік. Підсумок єдиний: ми вистояли. План — один для всіх: перемогти та відбудувати все, що знищив ворог.

Я дякую своїм колегам за цей рік. Дякую, що попри всі небезпеки, ми не забуваємо про нашу мету — вчасно доставити медичні товари до місць, де їх потребують пацієнти. Пишаюся бути частиною такого колективу.

Від себе особисто та від співробітників ДП «Укрвакцина» вітаю всіх з Новим роком та усіма прийдешніми святами. Бажаю провести їх у спокої та злагоді. При цьому не забуваймо про наших захисників, завдяки яким країна може зустріти ці свята, та ціну, якої це вартує. Бажаю всім нам якнайшвидше здобути перемогу та досягти миру й спокою в наших домівках, з рідними та близькими.

Олександр Пономарьов,
директор ДП «Укрвакцина» МОЗ України»


Майбутній рік стане ще одним роком нашої стійкості та єдності

Вітаємо з прийдешніми новорічними святами!

Від усієї команди ДП «Електронне здоров’я» бажаємо, щоб наступний рік приніс вам наснаги, енергії та сил для реалізації всіх планів та задумів, нехай родинне тепло та затишок панують у кожній домівці.

Майбутній рік стане ще одним роком нашої стійкості та єдності.

Ми продовжуємо нашу боротьбу та щиро віримо, що 2023 стане роком Великої Перемоги. Перемоги Світла та Правди над темрявою.

Дякуємо, що за мужніми спинами наших захисників та захисниць ми продовжуємо працювати та розвивати майбутнє української медицини.

Віримо, що невдовзі ми разом будемо святкувати Перемогу вільної, нескореної, квітучої та незалежної України!

Зі святом, Слава Україні та слава Збройним силам Украї­ни!

З повагою та найкращими побажаннями
Олександр Ємець


Вітаємо всіх українців та українок з Новим роком!

Це був важкий період для нашої держави, але ми впоралися та стали сильнішими. Цей рік приніс нам не тільки перемоги на фронті, за що кожного дня дякуємо нашій армії, а й важливі інноваційні проєкти, зокрема, у сфері охорони здоров’я.

У 2022 році ми почали централізовані закупівлі ліків на початку березня. Незважаючи на всі складнощі, нам вдалося закупити понад 95% від доведеного переліку медичних товарів для потреб українців. Це означає, що наступного року пацієнти будуть забезпечені безоплатним лікуванням.

Окрім того, спільно з Міністерством охорони здоров’я та іншими партнерами ми продовжуємо розвивати сферу охорони здоров’я України. Цього року запрацювала розширена система нео­натального скринінгу, яка дозволяє виявити 21 рідкісне захворювання у дітей ще в утробі матері.

Ліки, що застосовуються при орфанних хворобах, уперше цьогоріч було централізовано закуплено державою за новим механізмом договорів керованого доступу. Зокрема, 10 інноваційних препаратів будуть доступні для пацієнтів вже наступного року.

Ці та безліч інших досягнень доводять, що українці — незламні. Ми розвиваємося та рухаємося в майбутнє, незважаючи ні на що. Нехай наступний рік буде роком перемоги та ще більшого розвит­ку. З Новим роком!

Едем Адаманов,
виконувач обов’язків гендиректора ДП «Медичні закупівлі України»


Ми боремося, живемо і працюємо в умовах воєнного стану

Шановна фармацевтична Україно! Дорогі колеги! Дозвольте привітати з прийдешнім 2023 роком!

Два роки поспіль, на фоні пандемії COVID-19, більшість із нас працювала якщо не в дистанційному форматі, то в умовах суттєвих обмежень.

Кожному з нас звичними стали «віконечка» ZOOM-конференцій, онлайн-підключення до заходів і посмішки з екрана.

Проводжаючи 2021 рік, у святкових побажаннях ми зичили один одному повернення до звичайного формату життя і гадки не мали, що найсуворіші випробування нас чекають у новому 2022 році.

За традицією, рік, що минає, підсумовують. 2022 рік став надскладним. Для України, для фармації, для Національного фармацевтичного університету. Але ми боремося, живемо і працюємо в умовах воєнного стану — виготовляємо ліки, забезпечуємо ними населення, навчаємо фармацевтичну молодь, ініціюємо самі та беремо участь у волонтерських проєктах.

На порозі 2023 року кожен українець має єдине, спільне для всіх, бажання — перемогти! Тож, нехай знов за вікном загримить трамвай по рейках, а у дворах засміються діти!

У прийдешньому році бажаю всім віри, волі, мужності, миру, підтримки наших героїв, любові до своєї зраненої, але незламної країни! А ми це вміємо!

Алла Котвіцька,
ректор Національного фармацевтичного університету


Перемога України обов’язково буде!

Дорогі партнери, колеги та друзі! 2022 рік видався для Украї­ни одним з найважчих та найболючіших. Ворог приніс нам багато болю, втрат та руйнувань. Тому в першу чергу хочемо згадати всіх, хто поклав своє життя та здоров’я за наше з вами світле майбутнє, за незалежність України! Важко оцінити внесок кожного з нас у наближення перемоги!

Наша щоденна боротьба з ворогом триває не тільки на полі бою. Ми всі працюємо, сплачуємо податки, підтримуємо українську економіку та систему охорони здоров’я, забезпечуючи українців безперервним лікуванням. Кожний виконує свою роботу якісно: держава, виробники, дистриб’ютори, аптеки, аби відвідувач аптечного закладу зміг вийти звідти з необхідними якісними, безпечними та ефективними лікарськими засобами.

Сьогодні як ніколи важливо максимально підтримувати один одного і не забувати, за що і за кого ми боремося.

Тому від імені Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України хочу побажати вам наснаги та сил іти вперед! Перемога України обов’язково буде, а разом з нею світло та мир у кожній нашій домівці! На долю наших дітей випало багато випробувань, але разом ми їх поборемо і станемо ще сильнішими!

Нехай Новий рік та Різдво Христове принесуть гарні звістки та мир у ваші домівки!

З найкращими побажаннями
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України


Прискорення нашої Перемоги і вічний Мир для України!

Шановні колеги! Цьогоріч вітання, побажання — як молитва чи мантра: прискорення нашої Перемоги і вічний Мир для України!

Тож, нехай усі помисли українців та добрих людей усього світу, а також їх відвага та можливості зійдуться в потужному енергетичному прагненні здолати «темряву», і нехай мирне сонце, що зійде над Україною, осяє добром, здоров’ям, розвитком усі народи світу і, звичайно, наш рідний край.

Йдемо до спільної мети і, як сказав Іван Франко:

«В своїй хаті жить по-свому,
Не коритися нікому,
Лад найкращий завести!».

З вірою в щасливий 2023 рік
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Ми йдемо у новий 2023 рік з надією на краще

Шановні колеги! Зовсім скоро закінчиться рік, який запам’ятається нам назавжди як рік болісних потрясінь, але водночас і єдності, незламності, гордості за український народ.

Попри втрати та неймовірні виклики, цей рік також показав, якою стійкою є фармацевтична спільнота, адже компанії продовжують працювати, підтримувати економічний фронт, а також надавати допомогу тим, хто цього потребує, наближаючи нас до спільної мрії — перемоги України.

Тож, від Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації прийміть наші найтепліші вітання з прийдешніми святами! Ми йдемо в новий 2023 рік з надією на краще та щиро бажаємо перемоги та відновлення справедливості на нашій землі, а всім нам — сил та завзяття для її майбутньої відбудови!

Бережіть себе та Слава Україні!

Дмитро Лур’є,
менеджер Комітету з охорони здоров’я Європейської
Бізнес Асоціації, кандидат юридичних наук


Хочу побажати, аби новий 2023 рік приніс нам усім Перемогу і Мир

Шановні колеги! Дорогі друзі! Вітаю всіх з прий­дешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

Хочу побажати, аби новий 2023 рік приніс нам усім Перемогу і Мир в нашій квітучій Україні. Щоб він увійшов у життя кожного з нас з гарними новинами, вагомими здобутками, професійним і особистісним зростанням.

Міцного здоров’я вам і дорогим для вас людям, сімейного затишку, щоб кожен день для нас був радісним та успішним та найголовніше — мирним!

З Новим щасливим роком!

Ігор Червоненко,
голова правління ГС «Аптечна професійна
асоціація України»


Дорогі мої колеги!

2022 рік, на жаль, приніс Україні справжні випробування. Фармацевтична галузь — не виняток. Виробники, дистриб’ютори та аптечні заклади понесли збитки, порушено логістичні ланцюги… Але, не дивлячись ні на що, ми змогли вистояти. Більше того, фармацевтична галузь з усіх сил намагається повернутися на довоєнний рівень функціонування.

Ми стали ще більше загартованими та організованими. Широкомасштабна воєнна агресія росії проти України об’єднала нас і робить тільки сильнішими!

Війна роз’єднала родини, принесла нам біль через втрати та щоденний стрес.

У цей нелегкий час бажаю всім нам у першу чергу швидкої перемоги над злом, мирного неба, світла, тепла та затишку в наших домівках. Нехай ваші близькі завжди будуть поруч та в безпеці!

Щиро бажаю, щоб Новий 2023 рік приніс нам тільки хороші новини! Ми обов’язково подолаємо всі випробування, вистоїмо і впевнено підемо вперед!

Слава Україні! Слава Збройним силам!

З повагою
Тетяна Котляр,
голова Громадської ради при Держлікслужбі України,
голова ГС «Всеукраїнська фармацевтична спілка «ФАРМУКРАЇНА»


Минає найтяжчий для українців 2022 рік

Вельмишановні колеги! Минає найтяжчий для українців 2022 рік — рік віроломної агресії фашистської росії — країни, населення якої прагне знищити нас як націю, яка вибрала інший шлях розвитку.

Фармацевтичні працівники України, що працюють в аптеках, продемонстрували всьому цивілізованому світу відданість своїй професії та справжній героїзм, під розривами ракет, не покидаючи своїх робочих місць, вони забезпечували ліками пацієнтів й надавали першу допомогу пораненим та скаліченим співвітчизникам.

Працівники вітчизняних фармацевтичних підприємств, працюючи понаднормово, забезпечують усіма необхідними лікарськими засобами систему охорони здоров’я країни.

Державні службовці Міністерства охорони здоров’я України, що опікуються фармацевтичним сектором охорони здоров’я, стали взірцем консолідації державних органів управління, цілодобово знаходилися на своїх робочих місцях, організовуючи медикаментозне забезпечення Збройних сил України та населення України.

Від імені членів ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» та від себе особисто бажаю всім вам ПЕРЕМОГИ над російською ордою, здоров’я, сімейного затишку та Божої ласки всій Україні.

З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

З повагою та найкращими побажаннями
Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради міжнародної Федерації Фармацевтів (International Pharmaceutical Federation)


Нехай лише в спогадах залишаться безсонні тривожні ночі

Шановні колеги, друзі, партнери! Прийміть щирі вітання від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» з нагоди Нового 2023 року та Різдва Христового!

Традиційно у ці святкові дні кожен з нас переповнений світлими надіями і сподіваннями, прагненнями душевного спокою, родинного затишку, сімейного щастя.

На жаль, Новий 2023 рік ми зустрічаємо в умовах воєнного стану. Сьогодні фармацевти України стали героями фармацевтичного фронту.Нехай невід’ємними ознаками наступного року стануть мир, надія на краще життя, спов­нене радістю і любов’ю, відчуттям людської гідності і кращих чеснот українського народу.

Нехай лише в спогадах залишаться безсонні тривожні ночі.

Але, попри все, бажаю всім міцного здоров’я, злагоди і благополуччя.

Нехай Новий рік принесе вам сили та енергію, здійснення всіх планів, задумів і мрій, достаток та щед­ру долю.

Нехай у вашому житті панують родинна гармонія і сімейне щастя. Професійних успіхів і вірності своїй професії! Фармацевт — звучить гордо!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями
Лариса Просяник, голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део»


Веселих Свят! Але не весело…

Напередодні Різдва та Нового Року, обертаючись назад, аналізуючи свій професійний шлях, розумієш, як добре було, як складно стало та скільки ще випробувань попереду. Разом з тим ми не зупиняємося, йдемо вперед та виконуємо свою місію: допомагаємо тим, хто цього потребує. Наші колеги гинуть, але не покидають свого робочого місця, вони доставляють медикаменти до найвіддаленіших деокупованих куточків України, шукають і знаходять ліки, що так потрібні українським пацієнтам, служать у Збройних силах України, самовіддано працюють у тилу. І в будні, і у свята ми працюємо заради здоров’я українців.

Тож, дозвольте привітати вас з прийдешніми святами! Нехай у сім’ях і домівках панує злагода та кохання, здоров’я й добробут, мир і спокій. Низький уклін та пошана вам, дорогі колеги! Бажаю нам усім якнайшвидшої перемоги!

Костянтин Косяченко,
Заслужений працівник фармації України, доктор фармацевтичних наук, професор


Сподіваємося, що 2023 стане роком нашої Перемоги

Шановні колеги! Від імені AIPM Ukraine і всіх фармацевтичних виробників щиро вітаємо вас зі святами — Різдвом та Новим Роком!

2022 рік був надзвичайно важким для всієї країни — війна, втрати коханих та близьких, мільйони біженців та зруйновані домівки й міста, бізнеси та плани на майбутнє… Але ми вистояли, разом зі всіма, хто працював і працює, кожного дня допомагаючи пацієнтам і лікарям, воїнам і цивільним.

Сподіваємося, що 2023 стане роком нашої Перемоги і роком значних змін у житті України — роком, коли ми разом почнемо відбудову нашої країни та будівництво свого нового життя.

Бажаємо не тільки турбуватися про життя і здоров’я інших, але й берегти своє. Нехай доля подарує всім нам багато визначних моментів. які буде закарбовано в історію України!

Успіхів у вашій справі і разом до Перемоги!

Володимир Ігнатов,
виконавчий директор AIPM Ukraine


Бажаю в Новому 2023 році українцям миру та процвітання!

Нехай старий рік забере всі негаразди та смуток, а новий буде напов­нений досягненнями, багатством, любов’ю та здоров’ям, усі страждання нехай відійдуть у минуле, а попереду буде лише чиста дорога до світлого майбутнього, а наступний рік принесе мирного неба без ракет, світло і тепло в кожну оселю, звільнені від окупанта південь та схід, українських дітей без сліз на очах, батьків, які дочекалися синів та дочок з фронту, тихі ночі без звуків сирен та вибухів, перемогу України та повернення наших земель!

Бажаю в Новому 2023 році українцям миру та процвітання, багато радісних і щасливих днів!

Володимир Редько,
виконавчий директор
Асоціації виробників інноваційних ліків


Шановні колеги! Дорогі Українці!

Асоціація індійських фармацевтичних виробників щиро вітає вас з Новорічними святами!

Рік, що минає, безперечно, став найважчим для українського народу, який мужньо протистоїть воєнній агресії та долає випробування, які з нею пов’язані.

Компанії — члени Асоціації індійських фармацевтичних виробників підтримують Україну, надаючи гуманітарну допомогу та забезпечуючи безперебійні поставки лікарських засобів. Ця підтримка продовжиться і в майбутньому.

Наша асоціація щиро бажає миру та злагоди, міцного здоров’я вам і вашим близьким. Нехай прийдешній рік принесе з собою лише радість, щастя та благополуччя.

Наші найкращі побажання всім читачам «Щотижневика АПТЕКА» та всій фармацевтичній спільноті України!

Віримо в Перемогу! Слава Україні!

З повагою
Менон Раманан Унні Парамбат,
президент ГО «Асоціація індійських фармацевтичних виробників» (IPMA)


Шановні колеги та друзі!

Команда Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD® — першого та єдиного в Україні професійного соціально відповідального об’єднання близько 80 національних виробників, імпортерів, дистриб’юторів та інших учасників ринку медичних виробів, зичить найтепліші вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового!

Нехай Новий 2023 рік принесе Україні перемогу, мир і процвітання.

Від щирого серця бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, щастя, радості, професійних здобутків і творчих успіхів, здійснення мрій і сподівань!

Спокійних свят та Божого благословіння на Різдво!

Переможного Нового 2023 року! Бережіть себе та будьте здорові!

Слава Україні!

Команда Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD®


Дорогі наші партнери, колеги, друзі!

Колектив редакції «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх побажань. Дійсно, цей рік став для нас великим випробуванням, яке ми гідно долаємо спільними зусиллями. Кожний з нас робить свою справу на фармацевтичному фронті, аби якнайшвидше наблизити перемогу України над темним злом.

Цьогоріч слова вітання замінили слова побажань. Зараз як ніколи важливо підтримувати один одного і знаходити спільні рішення. Впевнені, що разом ми вистоїмо. Терпіння та сил нам усім!

Бажаємо в Новому році нових особистих перемог, а головне — перемоги над злом в обличчі небратської росії!

Щиро ваша редакція «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті