Увага! Конкурс!

06 Липня 2023 5:00 Поділитися

У сьогоднішні важкі часи, коли нас повсюдно супроводжують стрес та тривога, ми як ніколи потрібні одне одному, ми розуміємо один одного без зайвих слів та відчуваємо спільний біль. Але життя не стоїть на місці, і потрібно періодично відволікатися.

Ми пропонуємо перемкнутися з негативу на хвилю позитиву та взяти участь в спекотному літньому КОНКУРСІ від «Щотижневика АПТЕКА» — «Неймовірні історії з життя фармацевтів»!

Поділіться своїми цікавими історіями чи незвичайним досвідом роботи в аптеці та отримайте за це цінні подарунки.

Приєднатися до неймовірно веселого та захопливого конкурсу, що триватиме у період з 6 липня до 4 серпня 2023 р. ви можете, перейшовши за посиланням.

Не забудьте поділитися посиланням на конкурс з друзями та знайомими, які теж будуть зацікавлені в участі, і підтримайте один одного «лайками».

Не гайте часу! Приєднуйтеся! Можливо, саме ваша історія виявиться найцікавішою і саме ви отримаєте цінний подарунок від «Щотижневика АПТЕКА»!

Офіційні правила проведення конкурсу

  1. Загальні положення

1.1. Ці Правила (далі — Правила) визначають порядок проведення конкурсу, умови участі в ньому, механізм голосування та інші необхідні умови.

1.2. Організатор відкритого конкурсу «Неймовірні історії з життя фармацевтів» (далі — Конкурс) — «Щотижневик АПТЕКА» (далі — Організатор).

Місцезнаходження, поштова та електронна адреса Організатора:

проспект М. Бажана, 10А, Київ, Україна

Тел.: (044) 585-97-10

E-mail: [email protected]

1.3. Конкурс не є лотереєю або іншим заходом, заснованим на підвищенні ризику.

1.4. Забороняється брати участь у Конкурсі співробітникам і представникам Організатора, афілійованим з ними особам та членам сімей таких співробітників.

1.5. Правила Конкурсу опубліковані на сайті «Щотижневика АПТЕКА» та у Viber-спільноті Організатора.

Організатор залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про Конкурс. Оновлена інформація буде своєчасно розміщуватися в офіційних групах та на сайті Організатора.

1.6. Факт участі в Конкурсі означає ознайомлення та повну згоду учасників з Правилами Конкурсу.

  1. Умови участі в Конкурсі

2.1. Конкурс проводиться на території України (крім окупованих територій). До участі в Конкурсі допускається будь-який дієздатний громадянин, який проживає на території України і досяг повноліття (далі — Учасник).

2.2. Беручи участь у Конкурсі, Учасники підтверджують свою згоду з Правилами Конкурсу та публікацією даних свого облікового запису в офіційній групі Viber Організатора.

2.3. Для участі в Конкурсі необхідно:

  1. Бути підписаним на офіційний Viber-канал «Щотижневика АПТЕКА» та приєднатися до Viber-спільноти, посилання на яку буде розміщено у закріпленому повідомленні каналу. Після переходу за посиланням Учасник повинен підписатися на нову спільноту, де будуть опубліковані детальні правила розіграшу.
  2. Виконати конкурсне завдання* та розмістити його у Viber-спільноті за посиланням в коментарях до конкурсного посту.

*Під конкурсним завданням слід розуміти коротку цікаву чи курйозну історію, яка трапилася з Учасником на роботі в аптеці, яку потрібно опублікувати в Viber-спільноті. До текстового повідомлення можуть бути додані фотографії або відео, які Учасники вважають доречними.

  1. Розмістити копію тексту оголошення про розіграш з основного Viber-каналу «Щотижневика АПТЕКА» на одній із своїх сторінок в соціальних мережах.

Після публікації своєї історії та виконання інших Умов Конкурсу учасники можуть переглядати, лайкати та коментувати історії інших учасників.

  1. Дати проведення конкурсу

3.1. Період проведення Конкурсу: з 6 липня до 7 серпня 2023 р. включно (далі — «Загальний період проведення Конкурсу»), який включає такі терміни:

3.1.1. 6 липня – 4 серпня 2023 р. — період проведення Конкурсу для відбору 9 (дев’яти) фіналістів конкурсу (далі — Конкурсний період);

3.1.2. з  5 серпня до 6 серпня 2023 р. включно — період проведення опитування для визначення 3 (трьох) переможців Конкурсу.

3.1.2. 7 серпня 2023 р. о 17:00 — дата та час визначення та оголошення переможців Конкурсу.

3.1.2. 7–11 серпня 2023 р. — період вручення призів переможцям Конкурсу.

  1. Механізм змагань

4.1. У офіційних групах та на сайті Організатора 6 липня 2023 р. о 17:00 за київським часом публікується пост, що містить конкурсне завдання. У пості учасникам Конкурсу пропонується перейти за посиланням та приєднатися до офіційної групи та спільноти і виконати всі умови конкурсного завдання. Під час конкурсу Організатор, використовуючи свої ресурси, відстежуватиме дані і оцінюватиме результати. Підбиття підсумків Конкурсу та визначення переможців відбуватиметься 7 серпня 2023 р.

  1. Призовий фонд конкурсу

5.1. Під призовим фондом маються на увазі три сертифікати торгової мережі «Єва» номіналом 300 грн кожен.

Найкращі історії учасників будуть опубліковані в офіційних каналах Організатора.

  1. Визначення переможців

6.1. 4 серпня 2023 р. о 17:00 Організатор обере 9 (дев’ять) учасників, коментар яких відповідає умовам Конкурсу та отримає більше «лайків», й оголосить їх фіналістами.

З 5 серпня до 6 серпня учасниками спільноти шляхом голосування буде обрано 3 (трьох) переможців.

6.2. Результати Конкурсу та ім’я Переможців будуть опубліковані в офіційних групах «Щотижневика АПТЕКА» в соціальних мережах.

Організатор повідомить учасників Конкурсу про їх перемогу в Конкурсі шляхом публікації відповідного інформаційного повідомлення в офіційній групі Viber та через обмін повідомленнями у групі Viber. Переможець зобов’язаний надати всі дані, необхідні для отримання призу.

6.4. Вищевказаний приз не підлягає грошовій формі та обміну або поверненню.

6.5. Організатор не несе відповідальності за технічні збої в роботі обладнання Учасників, збої в роботі інтернет-каналу, затримки в обробці запитів заявкою Конкурсу, можливі проблеми в роботі серверів Viber.

  1. У разі відмови Переможця від отримання призу Організатор залишає за собою право ухвалити рішення про подальше використання призу без будь-якої компенсації Переможцю. Також якщо з незалежних від Організатора причин приз не був заявлений Переможцем, у тому числі з поважної причини, останній втрачає право претендувати на такий Приз після 11 серпня 2023 р.
  2. Організатор має право вносити будь-які зміни до правил Конкурсу, повідомивши про це належним чином учасників.
  3. Організатор залишає за собою право опублікувати в офіційній групі Viber повне ім’я, фотографію і посилання на Viber-акаунт Переможця конкурсу з метою повідомлення про перемогу у Конкурсі.
  • Приймаючи умови Конкурсу, учасники дають згоду на публікацію фотографій зі своїми зображеннями із зазначеною метою в тому випадку, якщо вони будуть визнані Переможцями.
  1. Учасники Конкурсу, діючи вільно, за власним бажанням і з власного інтересу, цим дають згоду Організатору, а також його афілійованим особам та/або уповноваженим особам на обробку своїх персональних даних, наданих Організатору у зв’язку з проведенням Конкурсу, будь-якими способами, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, оновлення, уточнення, зміну, електронне копіювання, вилучення, використання, передачу, знеособлення, транскордонну передачу, блокування, видалення, знищення для цілей Конкурсу та дотримання відповідних законодавчих вимог. Ця згода є конкретною, поінформованою та сумлінною.
  2. Організатор зв’яжеться з Учасниками Конкурсу протягом 24 год після публікації імен Переможців в офіційній групі Viber. Організатор не несе відповідальності за неможливість зв’язатися з переможцем Конкурсу через неправильно надані переможцем контактні дані.
  3. Організатор має право вилучити учасника з Конкурсу у разі виявлення обставин, які, на думку Організатора, свідчать про можливе недотримання правил Конкурсу.
  4. Організатор не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань, якщо невиконання зобов’язань стало наслідком форс-мажорних обставин. Організатор не відшкодовує будь-яких збитків і шкоди учасникам Конкурсу, пов’язаних з участю в Конкурсі.
  5. Організатор має право відмовити переможцю у видачі призу, якщо переможець надав про себе недостовірну інформацію, надав її несвоєчасно або будь-яким іншим чином порушив Правила Конкурсу.
  6. Інші умови

15.1. Рішення Організатора з усіх питань, пов’язаних з проведенням Конкурсу, вважаються остаточними і поширюються на всіх учасників.

15.2. Організатор залишає за собою право не вступати в листування або інші контакти з учасниками Конкурсу, крім випадків, передбачених цими Правилами.

15.3. Організатор не несе відповідальності за:

  • неотримання, в тому числі у встановлений термін, від учасників листів та/або документів, необхідних для отримання призу Конкурсу, з технічних або інших причин, що не залежать від Організатора;
  • повідомлення учасниками неповних та/або некоректних контактних та інших даних відповідно до цих Правил;
  • помилки/збої в передачі даних через мережу Інтернет або факсимільним зв’язком з вини організацій зв’язку, в результаті технічних неполадок/або шахрайства в мережі Інтернет, та/або каналах зв’язку, використаних при проведенні Конкурсу, а також з інших причин, що не залежать від Організатора;
  • невиконання/несвоєчасне виконання учасниками своїх зобов’язань за цими Правилами;
  • Учасники Конкурсу зобов’язані дотримуватися Правил Конкурсу.

Беручи участь у Конкурсі, Учасник підтверджує, що ознайомлений та згоден з Правилами Конкурсу. Організатор має право на власний розсуд змінювати Правила Конкурсу.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті