Чи існує «чарівна» таблетка, що може подовжити молодість?

07 Липня 2023 5:29 Поділитися

Певне, немає в світі людини, яка б не хотіла залишатися вічно молодою. Та, на жаль, природа бере своє, і не встигаєш озирнутися, як з’являються перші зморшки та сивина у волоссі. На жаль, фармацевтична галузь ще перебуває в активному пошуку отієї «чарівної» пігулки вічної молодості. Але вже відомо про поживні речовини, які здатні дещо гальмувати фізіологічний процес старіння.

Про калій та магній аспарагінат (містяться в складі Аспаркаму, Панангіну) знають як про додаткову терапію при хронічних захворюваннях серця (серцевій недостатності, в постінфарктний період) та при порушеннях ритму серця (шлуночкових аритміях), але, певне, ніхто не задумується про механізм їх дії.

Іони калію та магнію — важливі елементи багатьох ферментативних та метаболічних процесів. Порушення обміну речовин призводить до зменшення засвоєння організмом потрібних вітамінів та мінералів та, відповідно, пришвидшує процес старіння. А приймаючи засоби, що містять калій та магній аспарагінат, можна покращити обмінні процеси і сповільнити небажані наслідки.

Слід відмітити, що препарати з солями калію та магнію приймають навіть спортсмени. Адже ці сполуки допомагають підвищити рівень енергії під час тренувань, зменшити вираженість болю у м’язах після інтенсивних фізичних навантажень і навіть підвищити витривалість за допомогою інших продуктів спортивного харчування.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
за матеріалами www.peachvitamins.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті