Героями не народжуються, а стають!

17 Липня 2023 12:05 Поділитися

Герой — сильна та мужня людина, що творить добро і ділиться ним з іншими, приходить на допомогу, не чекаючи на слово «дякую», робить «геройські» вчинки там, де інші проходять повз. А героїзм — це про всіх, хто попри біль і розпач сьогодення продовжує захищати, лікувати, навчати, волонтерити, надавати психологічну підтримку, знаходити сили жити далі та допомагати іншим.

Фармацевти — теж герої, яким доводиться працювати в нинішніх нелегких умовах, у тиловому «нулі», заради світлої мети — порятунку інших. Емоційні потрясіння, стрес, тривога, біль, хвороби — «жорсткий» екзамен для людської психіки, який не всім вдається скласти. Але не фармацевтам. Вони не панікують, залишаються стійкими і тримають свій «фармацевтичний» фронт і, як і в мирний час, незважаючи ні на що, кожного ранку поспішають до аптек, щоб продовжувати здійснювати свою безцінну місію — працювати заради здоров’я людей. Вони — звичайні прості люди, що можуть жити в сусідній квартирі, їздити у громадському транспорті, стояти поряд у черзі. Справжній героїзм цих людей — тихий, сором’язливий, непомітний, щирий, безкорисливий, з задумливими очима та ніжним рум’янцем на щоках. «Облич» у нього багато, але не завжди їх вдається одразу розгледіти.

Дуже шкода, що подвиг фармацевтів здебільшого залишається непоміченим. Редакція «Щотижневика АПТЕКА» вважає, що це неправильно, та хоче розповісти про випробування, перемоги та незламну волю цих людей. Наше видання шукає незвичайні історії про фармацевтів, які володіють не лише високим професійним рівнем, але й виявили себе як справжні герої у своїй сфері та зробили вагомий внесок в історію фармацевтичної галузі.

З моменту повномасштабного вторгнення саме фармацевти були одними з тих, хто першими стикнулись із війною і почали надавати допомогу. Може, і у вас є історія успіху про вдячного пацієнта, який повернув собі здоров’я завдяки вашим рекомендаціям? А може ви були свідками того, як поради фармацевта врятували життя? Чи може саме завдяки вам під час окупації люди змогли отримати потрібні ліки? Ми хочемо почути про такі досягнення та їх позитивний вплив на суспільство. Ваша розповідь може надихнути інших, дати їм надію та довести велич та цінність професії фармацевта, яку сьогодні чомусь дуже недооцінюють. Можливо, це будете не ви, але у вас є знайомі чи друзі-фармацевти, про відважність яких варто розказати світу.

Героїзм сучасних фармацевтів — частина великої історії, яку із захопленням вивчатимуть наступні покоління і яка твориться вже сьогодні на теренах ваших аптек.

Якщо ви або ваші знайомі відповідають вищенаведеним критеріям, будь ласка, надсилайте нам свої матеріали на електронну пошту [email protected]. Ми з радістю поділимося ними на шпальтах нашого видання.

Очікуємо на ваші захопливі розповіді про героїв «фармацевтичного» фронту та дякуємо за вашу підтримку!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті