Зміст номера #690

Державна Фармакопея України: Доповнення 2 та основні напрямки розвитку

ДП «Державний навчальний центр з Належної Виробничої/Дистриб’ютерської Практики та  ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів» Запрошують Ваше підприємство прийняти участь у семінарі «Державна Фармакопея України: Доповнення 2 та основні напрямки розвитку» Семінар призначений для завідуючих, спеціалістів лабораторій контролю якості та дослідних лабораторій, ?які займаються розробкою лікарських засобі. м. Київ, 14 – 15 травня […]

Спокойствие, только спокойствие! Препараты валерианы на рынке

В период нестабильности и перемен седативные и снотворные лекарственные средства приобретают все большую популярность у потребителя. Ситуацию, которая сложилась на рынке с препаратами валерианы, комментирует Олег Курченко, кандидат медицинских наук, директор компании «Хелс Промоушн Лтд.».

Проект постанови КМУ «Деякі питання відшкодування аптечним закладам коштів за лікарські засоби (препарати інсуліну та його аналогів)»

Проектом постанови КМУ пропонується затвердити Порядок відшкодування аптечним закладам коштів за лікарські засоби (препарати інсуліну та його аналогів) та Положення про Державний реєстр зареєстрованих (перереєстрованих) цін на лікарські засоби (препарати інсуліну та його аналогів).

Указ Президента України від 30 квітня 2009 року № 287/2009

З мотивів невідповідності Конституції України Указом зупинено дію положень, якими встановлено, що благодійні (добровільні) внески і пожертви від юридичних та фізичних осіб можуть спрямовуватися на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ і закладів охорони здоров’я.