Бренд ЕССЕНЦІАЛЄ® — № 1 на ринку гепатопротекторів у 2011 р.

Санофі-Авентіс УкраїнаСанофі — провідна диверсифікована компанія в Європі та світі, яка має значний досвід і спеціалізується в таких терапевтичних напрямках, як діабет, серцево-судинні і онкологічні захворювання, у виробництві вакцин, генериків та товарів для здоров’я споживачів. Санофі фокусується, передусім, на потребах пацієнтів і не лише пропонує інноваційні препарати, зокрема для лікування рідкісних захворювань, а й сприяє покращенню якості життя пацієнтів.

Особливу увагу компанія приділяє ринкам, що розвиваються, зокрема Україні. ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» є однією з провідних компаній на вітчизняному фармринку, яка пропонує широкий вибір лікарських засобів, що вже тривалий час користуються популярністю серед українців. Так, наприклад, згідно з даними аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer»/«Фармстандарт» компанії «ProximaResearch», за підсумками 2011 р. в цілому бренд ЕССЕНЦІАЛЄ®, що об’єднує препарати ЕССЕНЦІАЛЄ® Форте Н у формі капсул та ЕССЕНЦІАЛЄ® Н у формі розчину для внутрішньовенного введення, є лідером ринку гепатопротекторів (група А05В за EphMRA класифікацією) в Україні в грошовому та натуральному вираженні. До складу ЕССЕНЦІАЛЄ® входять ЕССЕНЦІАЛЬНІ ФОСФОЛІПІДИ®, які вбудовуються у структури клітинних мембран та полегшують відновлення ушкоджених тканин печінки. Крім того, ЕССЕНЦІАЛЬНІ ФОСФОЛІПІДИ® впливають на порушений ліпідний метаболізм. Завдяки цьому препарати бренда ЕССЕНЦІАЛЄ® нормалізують обмін холестерину.

ЕССЕНЦІАЛЄРезультати 239 досліджень за участю більш ніж 14 тис. пацієнтів, що проводилися протягом 50 років, довели високу терапевтичну ефективність та сприятливий профіль безпеки препаратів ЕССЕНЦІАЛЄ® Форте Н та ЕССЕНЦІАЛЄ® Н при різних захворюваннях печінки (Звягинцева Т.Д., Чернобай А.И.).

ЕССЕНЦІАЛЄ® Форте Н та ЕССЕНЦІАЛЄ® Н рекомендують застосовувати при таких захворюваннях: жирова дегенерація печінки (включаючи ураження печінки при цукровому діабеті), гострі й хронічні гепатити, цироз печінки, перед- і післяопераційне лікування хворого при хірургічному втручанні на печінці та жовчовидільних шляхах, токсичні ураження печінки, токсикоз вагітних, псоріаз, радіаційний синдром.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті