Розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2008 р. №368-р

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 27 лютого 2008 р. № 368-р
Деякі питання закупівлі товарів і послуг установами, організаціями та закладами соціальної сфери

1. Взяти до відома, що відповідно до статті 33 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» (1490-14) Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель прийнято рішення від 22.02.2008 р. N 01/61рш, згідно з яким замовнику товарів і послуг соціальної спрямованості надано можливість здійснювати закупівлю зазначених товарів і послуг вартістю до 80 тис. грн. за процедурою закупівлі в одного учасника з подальшим інформуванням Комісії у триденний строк з моменту укладення договору, попередньо оплачувати у повному обсязі зазначені закупівлі, змінювати ціну договору без попереднього погодження, а також що оприлюднення звітів про результати процедури закупівель, включення до тематичного каталогу учасників процедури закупівель та надання всіх необхідних документів відповідно до законодавства здійснюватиметься безоплатно.

2. Мінекономіки, Держцінінспекції, Держкомстату забезпечити проведення моніторингу цін на товари і послуги соціальної спрямованості у регіонах та щомісячне оприлюднення інформації про середньоринкові ціни на них.

3. Міністерствам, іншим центральним та місцевим органам виконавчої влади:

– довести до відома розпорядників державних коштів нижчого рівня зазначене у п. 1 цього розпорядження рішення Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель;

– забезпечити контроль за здійсненням закупівлі замовниками товарів і послуг соціальної спрямованості за цінами, які не перевищують середньоринкові.

4. Просити Тендерну палату оперативно здійснювати розміщення оголошень та іншої інформації про закупівлю товарів і послуг соціальної спрямованості, включення учасників до тематичного каталогу учасників процедури закупівлі, подання всіх необхідних документів, а також надання інформаційної, методичної і консультаційної допомоги з цих питань.

Прем’єр-міністр України

Ю. ТИМОШЕНКО

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті