Переможцем конкурсного відбору на посаду державного секретаря МОЗ України стала Наталія Шолойко

08 Грудня 2016 10:16 Поділитися

Переможцем конкурсного відбору на посаду державного секретаря МОЗ України стала Наталія ШолойкоЗа результатами конкурсного відбору на посаду державного секретаря МОЗ України, який відбувся 6 грудня 2016 р., переможцем стала Наталія Шолойко, яка наразі обіймає посаду заступника директора з реєстрації та фармаконагляду ДП «Державний експертний центр МОЗ України».

Про це 7 грудня повідомила Моніторингова місія ДоброЧесно на своїй сторінці у мережі Facebook. На сайті Національного агентства з питань державної служби наразі інформації про результати конкурсного відбору на цю посаду немає.

Коментуючи результати конкурсного відбору, в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун зазначила: «Ми категорично не погоджуємося з результатами конкурсу і бачимо системні прорахунки в процедурі його проведення, яка є недосконалою та потребує ретельного доопрацювання».

«Ми не можемо працювати в одній команді з людьми, які скомпрометовані або корумповані. Ми безкомпромісні, бо йдеться про держсекретаря МОЗ – міністерства, від якого залежить здоров’я кожного українця»,  повідомила У. Супрун.

7 грудня, відкриваючи засідання Уряду, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що конкурсний відбір та змагання за посаду в державній службі — краще, ніж кулуарне призначення тієї чи іншої особи. В. Гройсман зауважив, що категорично не сприймає позицію деяких представників влади щодо несприйняття переможців відкритих конкурсів на заміщення вакансій у державній службі. «Вчіться працювати з людьми», — підкреслив Голова Уряду, звертаючись до представників влади.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті