Новини гомеопатії

Лікарський засіб БАРБАРИС КОМП ІОВ-МАЛЮК зареєстрований в Україні у травні 2003 р. компанією «Мітек». Виробник препарату — фармацевтична виробнича фірма «ТАЛІОН-А» (Москва). Виведення препарату на фармацевтичний ринок дає можливість включити його до схем лікування та профілактики надзвичайно поширеного серед дітей захворювання — аденоїдних вегетацій. Гіперплазія носоглоткового мигдалика спричинює утруднене носове дихання, погіршення слуху, порушення мови, зниження розумової діяльності, працездатності, підвищує ризик розвитку застудних захворювань, особливо в холодний період року.

Препарат БАРБАРИС КОМП ІОВ-МАЛЮК компанії «Мітек» — комплексна композиція, що містить гомеопатичні розведення барбарису звичайного, туї західної, йоду і сідача пронизаного. Препарат має форму гранул, діє не тільки місцево — на носоглотку, але й на весь організм. Дія препарату повільна, але ефект стійкий і зберігається тривалий час після його відміни. Лікування необхідно продовжувати до повного зникнення симптомів захворювання (не менше 2 міс). Препарат нетоксичний, випадкове передозування нешкідливе. Його можна застосовувати за відповідними показаннями у хворих різного віку. Ознак несумісності з іншими лікарськими засобами не виявлено.

Показання: аденоїдні вегетації, хронічний тонзиліт, респіраторні інфекції, часті застудні захворювання.

Правила прийому: по 8–10 гранул 1 раз на добу протягом 4 днів, після цього — перерва на 3 дні і т.д. Випадкові короткі перерви і пропуски прийомів препарату суттєво не впливають на результати лікування. У разі погіршення стану лікування припиняють на 2 тиж. При гострих захворюваннях препарат приймають часто — 5–6 разів на добу по 3–4 гранули. Гранули розсмоктують (можна розгризати) і нічим не запивають. Одночасний прийом їжі дещо ослаблює дію препарату, тому приймати його потрібно за 30 хв і більше до або через 30 хв і більше після їди.

БАРБАРИС КОМП ІОВ-МАЛЮК —
надійний помічник у лікуванні гіперплазії носоглоткового мигдалика і тонзиліту.

За матеріалами,
наданими компанією «Мітек»

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Секрет стройной фигуры

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті