Оприлюднено проект наказу МОЗ щодо порядку сертифікації якості лікарських засобів для міжнародної торгівлі

На офіційному сайті МОЗ України оприлюднено проект наказу профільного міністерства «Про затвердження порядку сертифікації якості лікарських засобів для міжнародної торгівлі та підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються».

Зокрема, у документі визначено етапи проведення сертифікації якості лікарських засобів для міжнародної торгівлі; етапи проведення підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються; строки проведення процедури сертифікації якості лікарських засобів для міжнародної торгівлі та підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються; термін дії сертифіката лікарського засобу, заяви про ліцензійний статус, сертифіката серії лікарського засобу та підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються; процедуру призупинення дії та анулювання сертифіката лікарського засобу, заяви про ліцензійний статус, сертифіката серії лікарського засобу та підтвердження для активних фармацевтичних інгредієнтів, що експортуються.

Також у проекті наказу передбачено визнати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 14.01.2004 р. № 9 «Про затвердження порядку проведення сертифікації лікарських засобів для міжнародної торгівлі», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 30.01.2004 р. за № 129/8728.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті