Витяг із Закону України від 2 жовтня 2012 р. № 5406-VI

13 Грудня 2012 10:19 Поділитися

ЗАКОН УКРАЇНИ

від 2 жовтня 2012 р. № 5406-VI

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання угод про розподіл продукції

Витяг

Верховна Рада України постановляє:

I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

3. Частину першу статті 1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» (Відомості Верховної Ради України, 2005 р., № 48, ст. 483 із наступними змінами) доповнити абзацом п’ятнадцятим такого змісту:

«суб’єкт господарювання – зареєстрована в установленому законодавством порядку юридична особа України або іншої держави незалежно від її організаційно-правової форми та форми власності, яка здійснює господарську діяльність, крім органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також фізична особа – підприємець, у тому числі інвестор, що є стороною угоди про розподіл продукції відповідно до Закону України «Про угоди про розподіл продукції», його підрядник, субпідрядник, постачальник та інший контрагент, що виконує роботи, передбачені угодою про розподіл продукції, на підставі договорів з інвестором».

7. У Законі України «Про державно-приватне партнерство» (Відомості Верховної Ради України, 2010 р., № 40, ст. 524):

1) абзац другий частини першої статті 4 доповнити словами «крім таких, що здійснюються на умовах угод про розподіл продукції»;

2) у статті 5:

абзац четвертий частини першої виключити;

доповнити частиною четвертою такого змісту:

«4. Дія цього Закону не поширюється на угоди про розподіл продукції, порядок укладення, виконання та припинення яких регулюється Законом України «Про угоди про розподіл продукції».

8. Частину третю статті 2 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (Відомості Верховної Ради України, 2010 р., № 33, ст. 471 із наступними змінами) доповнити абзацом такого змісту:

«товари, роботи і послуги, що закуповуються замовниками, які беруть участь в укладенні угод про розподіл продукції та/або є інвесторами за угодами про розподіл продукції, укладеними відповідно до Закону України «Про угоди про розподіл продукції», з метою реалізації прав і виконання обов’язків інвесторів за такими угодами».

9. Частину першу статті 4 Закону України «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності» доповнити пунктом 9 такого змісту:

«9) товарів, робіт та послуг за угодами про розподіл продукції, укладеними згідно із Законом України «Про угоди про розподіл продукції».

Президент України В. Янукович
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті