Автоматизована система відстеження ліків в обігу: її можливості продемонстровано представникам фармгалузі

10 Грудня 2013 5:40 Поділитися

Як інформує прес-служба Державної служби України з лікарських засобів (Держлікслужба України), фахівці Держлікслужби України, відповідальні за впровадження автоматизованої системи відстеження обігу лікарських засобів від виробника до кінцевого споживача з використанням маркування (кодифікації) та ідентифікації препаратів (далі — Система) провели презентацію Системи для окремих представників фармацевтичної галузі. У зустрічі взяли участь співробітники Держлікслужи України, деяких дистриб’юторських компаній, підприємств — виробників лікарських засобів, у тому числі вітчизняних, а також аптечних мереж.

Як зазначено у повідомленні Держлікслужби України, за допомогою демо-стенду було продемонстровано робочі процеси, що відбуваються під час переміщення промаркованих двовимірним штрих-кодом упаковок лікарських засобів в мережі постачань від виробника, дистриб’ютора до роздрібної мережі.

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» звернулася до Держліслужби України, а також операторів ринку, що були присутні на цій зустрічі, з проханням надати детальну інформацію щодо функціонування Системи, яку пропонується запровадити. Отже, найближчим часом ми ознайомимо наших читачів з особливостями впровадження та функціонування автоматизованої системи відстеження обігу лікарських засобів, яка пропонується Держлікслужбою України.

За матеріалами www.diklz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті