Наказ МОЗ України від 27.09.2010 р. № 815

02 Червня 2015 1:43 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27.09.2010 р. № 815

Про проведення пілотного проекту з впровадження Електронного реєстру пацієнтів та Єдиного електронного реєстру листків непрацездатності в закладах охорони здоров’я

З метою створення Єдиного електронного реєстру листків непрацездатності та Електронного реєстру пацієнтів у відповідності до Закону України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки», Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.11.2006 № 1542 та Угоди про спільну діяльність між Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Міністерством охорони здоров’я України від 07.09.2010.

НАКАЗУЮ:

1. Визначити пілотними регіонами для впровадження Єдиного електронного реєстру листків непрацездатності у складі Електронного реєстру пацієнтів Івано-Франківську, Одеську та Харківську області (далі – Пілотні області).

2. Начальникам управлінь охорони здоров’я Івано-Франківської, Одеської та Харківській обласних державних адміністрацій:

2.1. Визначити осіб, відповідальних за проведення Пілотного проекту

до 10.10.2010.

2.2. Забезпечити в підпорядкованих закладах охорони здоров’я централізовану виписку листків непрацездатності

до 15.10.2010.

2.3. Забезпечити впровадження уніфікованих програмних продуктів «Укрмедсофт:Стаціонар» та «Укрмедсофт:Поліклініка» (як переможця тендеру, проведеного Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності) в підпорядкованих закладах охорони здоров’я

до 01.11.2010.

2.4. Вирішити питання з органами місцевого самоврядування та місцевими державними адміністраціями щодо сприяння у забезпеченні, в разі потреби, закладів охорони здоров’я засобами інформатизації.

2.5. Забезпечити спільно з обласним інформаційно-аналітичним центром медичної статистики проведення навчання персоналу (за кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності).

2.6. Створити на базі територіальних інформаційно-аналітичних центрів медичної статистики Пілотних областей постійно діючих курсів для навчання персоналу медичних закладів.

2.7. Забезпечити щомісячний контроль за формуванням територіальних Реєстрів пацієнтів та листків непрацездатності.

Щомісячно

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Лазоришинця В. В.

Міністр З.М. Митник
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті