Обрання генерального директора ДЕЦ: професійна громадськість бажає долучитися до складу комісії

23 Листопада 2015 4:16 Поділитися

24 листопада о 12:00 в МОЗ України відбудеться засідання Комісії для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання держаного сектору економіки (далі – Комісія) з приводу проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України». Напередодні професійні об’єдання звернулися до керівництва Міністерства з проханням включити їх представників до складу Комісії. Наше видання також направило лист в МОЗ України з проханням забезпечити доступ кореспондента до згаданого заходу. Ми інформуватимемо наших читачів про результати засідання Комісії. 

aipmАСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ВИРОБНИКІВ

AIPM UKRAINE

Від 16.11.2015 р. № 1511/16-1

Щодо участі представника Асоціації в конкурсній комісії

Шановна Олександро Сергіївно,

Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників AIPM Ukraine (далі – Асоціація) як об’єднання професійної індустрії засвідчує Вам свою повагу та звертається до Вас з наступним.

Просимо включити в конкурсну комісію на заміщення посади Генерального директора ДП Державний Експертний Центр МОЗ України представника Асоціації, керівника Регуляторної підгрупи Асоціації – Авдєєнко Тетяну Леонідівну.

Просимо повідомити Вас про місце та час проведення даного заходу заздалегідь. Контактна особа: Асистент Асоціації Аксененко Яна, [email protected], моб. 0504124766, 3001431.

Заздалегідь дякуємо вам за співпрацю.

З повагою
Виконавчий директор AIPM Ukraine
Володимир Ігнатов

АМЕРИКАНСЬКА ТОРГІВЕЛЬНА ПАЛАТА В УКРАЇНІacc

 

№ 15-747

16 листопада 2015 року

Першому заступнику Міністра

охорони здоров’я України

Павленко О.С.

Щодо внесення кандидатури до конкурсної комісії з

питань заміщення посади

Шановна Олександро Сергіївно!

Від імені Ради директорів Американської торгівельної палати в Україні (далі – Палата) засвідчуємо Вам глибоку повагу та звертаємося до Вас з наступним.

Просимо Вас включити кандидатуру представника комітету Палати з питань охорони здоров’я Погодаєву Анну Валеріївну до конкурсної комісії з питань заміщення посади директора Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України».

У разі виникнення будь-яких питань щодо висловленої у цьому листі позиції просимо контактувати з тетяною Ситник, асистентом відділу стратегічного розвитку Палати за телефоном (044) 490-58-00 або електронною поштою [email protected].

З повагою,
Віце-президент з питань стратегічного розвитку
Тетяна Прокопчук

7268АСОЦІАЦІЯ «ВИРОБНИКИ ЛІКІВ УКРАЇНИ»

Вих. № 838 від 17.11.2015 р.

Першому заступнику Міністра

охорони здоров’я України

Павленко О.С.

Шановна Олександро Сергіївно!

Асоціація «Виробники ліків України» засвідчує повагу та просить включити до складу КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ стосовно визначення кандидата на посаду директора ДП «Державний експертний центр МОЗ України» представника Асоціації – Чумака Олександра Володимировича – директора ТДВ «Інтерхім».

Заздалегідь вдячні за позитивно прийняте рішення.

З повагою
Президент Асоціації
П.І. Багрій

Об’єднання організацій роботодавців

медичної та мікробіологічної промисловості України

від 18.11.2015 № 01/321

Міністру охорони здоров’я України

п. О. Квіташвілі

Шановний пане Олександре!

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі – ООРММП України), яке є всеукраїнським об’єднанням 14 обласних організацій роботодавців фармацевтичної промисловості України ( у тому числі більше 80% підприємств, що здійснюють виробництво лікарських засобів, підприємства оптової та роздрібної торгівлі такими засобами), висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На даний час, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання», Міністерством охорони здоров’я України створюється комісія з відбору керівника (директора) ДП «Державний експертний центр МОЗ України».

В зв’язку з вищенаведеним та відповідно до закону України «Про соціальний діалог в Україні» просимо включити до даної комісії представника сторони роботодавців Чумака Віктора Тимофійовича — віце-президента Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України.

З повагою
Президент, Член колегії МОЗ України
В.К. Печаєв
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті