Мережа аптек «D.S.» вкотре надала стипендії талановитим студентам ВНЗ

26 Жовтня 2017 11:26 Поділитися

Уже 10 років поспіль з початком нового навчального року виникає інтрига — хто ж отримає стипендію від мережі аптек «D.S.»? І ось настав момент розв’язки: радо повідомляємо, що цього року стипендії на 2017–2018 навчальний рік матимуть троє студентів.

Ними стали двоє студентів 5-го курсу фармацевтичного факультету Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Оксана Городиська та Олена Грушко і студентка 2-го курсу бакалаврської програми з культурології Українського католицького університету Катерина Косів.

Як завжди, найкращих студентів рекомендували вчені ради ВНЗ. Зокрема, Оксану й Олену — за високу успішність і призові місця на Всеукраїнській фармацевтичній олімпіаді. До речі, нещодавно О. Городиська стала працівником однієї з аптек мережі «D.S.».

Мережа аптек «D.S.» вболіває за українську науку, мріє відновити її престиж, тому надає молодим людям річні стипендії для навчання у ВНЗ. «За знання платять гроші, тому здобувайте нові навики і вміння!», — йдеться у повідомленні.

За матеріалами apteka-ds.com.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті