Оприлюднено чергову частину проекту номенклатури фармацевтичної продукції, яка закуповуватиметься в 2019 р.

13 Березня 2019 11:20 Поділитися

11 березня на сайті МОЗ України для громадського обговорення оприлюднено нову частину проекту Переліку (номенклатури) лікарських засобів, виробів медичного призначення, обладнання та інших товарів, робіт і послуг, які закуповуватимуться за бюджетні кошти у 2019 р.

Наразі оприлюднено пропозиції до номенклатури лікарських засобів, що закуповуватимуться у 2019 р. за напрямом «Закупівля медикаментів для хворих на інфекційні захворювання, що супроводжуються високим рівнем летальності».

У цей перелік номенклатури увійшло 7 позицій лікарських засобів, серед яких, зокрема, протиботулічна сироватка (антитоксин) (кінська) гептавалентна типів А–G, протидифтерійна сироватка (кінська), правцевий анитоксин (людський), антирабічний імуноглобулін (людський) та ін.

Пропозиції та зауваження МОЗ прийматиме до 18:00 18.03.2019 р. Листи має бути зареєстровано в канцелярії Міністерства, а в разі якщо лист відправлено поштою, дата його відправлення має бути до граничного періоду отримання запитів (18.03.2019 р.). У випадку відправлення пропозицій в електронному вигляді необхідно використовувати електронну адресу: [email protected] та обов’язково дублювати на [email protected].

При цьому в темі листа обов’язково вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом — (обов’язково вказати напрям)», в іншому випадку листи, які надійшли на електронну пошту, не розглядатимуться.

Зауважимо, що відповідно до порядку денного засідання Уряду за 13 березня Кабінет Міністрів України повинен відповідною постановою затвердити перелік лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуватимуть на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями за бюджетні кошти в 2019 р. Про рішення Уряду за результатами розгляду цієї постанови наше видання повідомить окремо.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті