Зоряна Скалецька відправила у «відставку» своїх радників

01 Листопада 2019 7:31 Поділитися

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Зоряна Скалецька, міністр охорони здоров’я України, повідомила про підписання наказу про звільнення радників. «Відсьогодні в МОЗ більше немає радників, зазначила міністр та додала, що вважає неприпустимим, коли будь-якого радника сприймають як ще одного міністра, а його особисту думку розуміють, як позицію Міністерства.

Також вона підкреслила, що, на її думку, радник повинен радити і допомагати, ефективно комунікувати з командою, доводити й узгоджувати свою позицію в конструктивній дискусії і посилювати спроможність Міністерства. Однак на практиці все інакше.

«На жаль, як я вже зрозуміла, так історично склалося, що більшість радників у Міністерстві мали якийсь особливий мандат. І при цьому жодної відповідальності. Ми продовжимо працювати з експертним середовищем над вирішенням конкретних викликів та просуванням пріоритетів, але статусів «радника» більше не буде», — зауважила очільник МОЗ.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Вже без ілюзій 01.11.2019 8:22
Формально - не буде, але в галузі вже зрозуміли посили, на чию думку рівнятися і хто формує вектор руху по ряду напрямків діяльності МОЗ. Вже не тішу себе ілюзіями.
GREG007 04.11.2019 9:39
Системный подход Юриста. Без ответственности нет прав.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті