Українська народна премія – 2019: обрано кращих з кращих серед лікарських засобів, товарів медичного призначення та послуг

Уже 7 років поспіль «Українська народна премія» є незмінним дороговказом на ринку товарів та послуг. Запорукою її авторитету та надійності суджень, як завжди, є прозорий підхід до голосування та бездоганна методика визначення переможців. Нарешті відбулося те, чого ми всі чекали з таким нетерпінням! Затамувавши подих, ми готові назвати переможців у категоріях лікарських засобів, товарів медичного призначення та послуг. Хто ж ті безумовні фаворити, які по праву були обрані українцями? Які препарати, медичні вироби та послуги порекомендувати найдорожчим людям? Що обрати для самого себе?

Якість лікарських засобів, товарів медичного призначення та послуг у сфері охорони здоров’я є наріжним каменем для благополуччя українців, тому коли ви постали перед нелегким завданням — обрати з-поміж тисяч і тисяч найкращий продукт чи послугу, так важливо знайти свій дороговказ у цій складній справі. Багато хто під час вибору товарів та послуг довіряє саме порадам близьких, друзів та знайомих. Квінтесенцією­ всіх цих рекомендацій є рейтинг «Української народної премії», яка є демонстрацією вподобань українських споживачів — друзів, сусідів, колег.

Цього року в конкурсі взяли участь 445 торгових назв у 24 споживчих категоріях. Було розширено блок «Безрецептурні лікарські препарати», який наразі налічує 36 номінацій, та блок «Краса та здоров’я» — 31 номінація. Тож споживачі мали змогу визначитися з найкращими представниками галузі серед лікарських засобів, дієтичних добавок, вітамінних комплексів, медичного обладнання, клінік, медичних та косметологічних центрів.

Хто ж став переможцем «Української народної премії–2019»? Представляємо переможців авторитетної премії, кожен з яких отримав почесну медаль, що символізує беззаперечне народне визнан­ня:

  • «ДОБРОБУТ» — мережа приватних клінік 2019 р.;
  • «МАТИ ТА ДИТИНА» — клініка репродуктивної медицини 2019 р.;
  • «НОВИЙ ЗІР» — офтальмологічний центр 2019 р.;
  • «МЕДЛАБ» — медична лабораторія 2019 р.;
  • «OMRON» — виробник обладнання для здоров’я 2019 р.;
  • АЛОРА — заспокійливий засіб 2019 р.;
  • АНЗИБЕЛ — препарат від болю у горлі 2019 р.;
  • ДЕКАСАН — препарат проти застуди 2019 р.;
  • LORDE® HYAL — засіб від кашлю 2019 р.;
  • SKINORMIL — засіб від вугрів 2019 р.;
  • АЛКОДЕЗ® ІС — препарат від похмілля 2019 р.;
  • «ЮРІЯ-ФАРМ» — виробник шприців 2019 р.

Уявляєте, і це навіть не повний перелік переможців! Дізнатися, хто став кращим з кращих в інших категоріях можна за посиланням. Не зволікайте — заходьте і дізнавайтеся, які продукти та послуги обирають українці!

Переможці — це визнані лідери у своїх галузях, що підтвердив вибір українських споживачів, які продемонстрували свою довіру

Медаль, що отримав кожен переможець, можна побачити на упаковках та логотипах відомих компаній, є безсумнівним свідченням визнання українських споживачів.

Тепер обрати кращих з кращих надзвичайно легко!

Про Українську народну премію

Всеукраїнський національний проект спрямований на визначення найкращих товарів та послуг серед представлених на українському ринку на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі — українських споживачів. Рейтинг у рамках проекту «Українська народна премія» формується виключно шляхом онлайн-голосування споживачів уже 7 років поспіль.

Медаль «Українська народна премія» — надійний дороговказ на вітчизняному ринку товарів та послуг

Українська народна премія впровадила інноваційну систему голосування, за якої інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин в обраній ним соціальній мережі. Це є потужним рекомендаційним елементом, оскільки соціальне спілкування вже давно стало важливою складовою нашого життя і ключовим джерелом інформації.

Тож таким чином значно збільшується аудиторія зацікавлених користувачів, які мають позитивне очікування та лояльне ставлення до брендів-учасників премії. Це дає змогу сформувати позитивний імідж бренду та підвищити його впізнаваність.

Пам’ятайте — українці варті лише найкращого! 

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Ігор Н. 13.12.2019 9:12
Дуже цікаво було б дізнатись, чи "Українська народна премія" - це юридична особа? Якщо так, то хто співзасновники / співвласники. Чи це зареєстрована торгова марка? Хто її власник? До кого звертатись за прайс-листом.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті