Основні драйвери зростання ринку лабораторних клінічних тестів

24 Грудня 2019 9:52 Поділитися

Згідно з даними, опублікованими у звіті «Clinical Laboratory Tests Market Report 2019–2029» аналітичної компанії «Visiongain», обсяги ринку лабораторних клінічних тестів збільшаться з 174,84 млрд дол. США у 2019 р. до 363 млрд дол. у 2029 р. Очікується, що основними драйверами зростання світового ринку лабораторних клінічних тестів будуть збільшення частки осіб похилого віку в загальній популяції, а також збільшення інвестицій у виявлення та лікування захворювань серцево-судинної системи та цукрового діабету. Очікується, що середньорічні темпи CAGR приросту у 2019–2029 рр. становитимуть 7,6% на рік.

Підвищення поширеності споживання нездорової їжі в поєднанні зі зростанням рівня ожиріння призвело до збільшення захворюваності на багато хронічних захворювань, таких як серцево-судинні хвороби, у тому числі артеріальна гіпертензія, а також цукровий діабет. Крім того, підвищення обізнаності серед пацієнтів та медичних працівників щодо важливості проведення лабораторних клінічних тестів для надання якісної медичної допомоги є одними з факторів, які, як очікується, сприятимуть зростанню ринку лабораторних клінічних тестів протягом прогнозованого періоду.

У 2019 р. лікарні були основними постачальниками послуг з проведення лабораторних клінічних тестів – їх частка становила більшу частину ринку, що було результатом зростаючого попиту на раннє виявлення захворювань у поєднанні зі збільшенням поширеності інфекційних захворювань. Лабораторії, що базуються в лікарнях, надають широкий спектр послуг, що, як очікується, сприятиме зростанню ринку клінічних лабораторних досліджень.

За попередніми підсумками 2019 р., ринок клінічних лабораторних тестів Північної Америки оцінюється на рівні більше ніж 35% загальної частки ринку. Очікується, що значне економічне зростання разом із широкою присутністю ключових діагностичних компаній сприятиме розвитку ринку лабораторних клінічних тестів протягом прогнозованого періоду. Очікується, що Азіатсько-Тихоокеанський регіон демонструватиме найбільш активне зростання завдяки наявності невикористаних можливостей та активізації наукових досліджень в Індії, Японії та Китаї.

За матеріалами www.visiongain.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті