Вітаємо жінок зі святом весни — з 8 Березня!

Дорогі наші жінки!

Вітаю з 8 Березня! Нехай на душі будуть завжди свято і весна! Бажаю вам доброї долі, гармонії, натхнення, драйву. Будьте щасливі, кохані, нехай життя приносить приємні несподіванки та позитивні емоції. Хай кожен день дарує приємні зустрічі та цікаві знайомства. І найголовніше — будьте здорові!

Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації,
медичної допомоги та медичного страхування

Любі жінки!

Прийміть щирі вітання зі святом весни та краси! Милі пані, ви привносите баланс у цей світ, вашу участь у творенні кращого майбутнього неможливо переоцінити!

8 Березня — день жіночої чарівності і кохання, весняного нат­хнення та нескінченної втіхи! Хочу згадати про це ще раз та побажати гармонії в душі та радості у серці! Сімейного затишку та благополуччя, професійних досягнень, особистих звершень та посмішок на ваших устах! Будьте здорові та продовжуйте сіяти зерна прекрасного у розвитку нашої країни!

Роман Ісаєнко,
голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Шановні жiнки, колежанки!

Від академічної спільноти Національного фармацевтичного університету та від себе особисто хочу привітати чарівну половину України з прекрасним весняним святом 8 Березня!

З огляду на ретроспективу появи цього чудового свята, у сучасному розумінні його головна ідея — це вшанування та піднесення жіночої суті — чуйностi, любові, краси, материнства. Таємниця — це теж частина жіночої душі: дивовижне поєднання кришталевої беззахисності та внутрішньої незламності й віри. Сучасні берегині родинних цінностей — це яскраві, активні, освіченi та натхненні особистості, фахівці.

У бажаннях кожної жіночої душі завжди будуть кохання, мир, здорові та усміхнені діти, щаслива родина, мирна країна, цікавий професійний шлях. Тож від усього серця бажаю здійснення наших мрій! Нехай ангел-охоронець своїми крилами дбайливо прикриває нас від життєвих негараздів, сповнюючи реальність атмосферою світла й творчості, піднесення й радості. А кожен день, незважаючи на календар, буде власним маленьким святом! Щасти усім!

Алла Котвіцька,
ректор Національного фармацевтичного університету, професор

Дорогі жінки!

Уособлення добра і щирості, окраса життя від моменту народження, невичерпне джерело любові та натхнення — такою, на моє переконання, є кожна жінка. Нам, чоловікам, важко уявити весь той неймовірний перелік справ, що їх встигають реалізовувати представниці прекрасної половини людства. Так, уявити важко, а здійснити — й поготів.

Тому в ці перші довгоочікувані весняні дні радію нагоді привітати жінок України зі святом, й особливо — жінок, які присвятили своє життя фармації в практичній, освітній, науковій та інших дотичних сферах діяльності. Щодня і щомиті ви оберігаєте нас, вкладаєте часточку душі у кожну справу, а найголовніше — даруєте щиру любов і надію на краще. Тож заслуговуєте на те, щоб не тільки у свято весни, а й кожного дня відчувати себе щасливими та коханими на теренах мирної та квітучої України! Радійте життю, випромінюйте щастя й обов’язково мрійте, і нехай усі ваші мрії здійснюються!

Валентин Черних,
почесний ректор НФаУ, академік НАН України

Дорогі наші панянки!

Вітаючи усіх із чудовим весняним святом 8 Березня, яке несе у світ ніжність і красу, вважаю доречним, що свято втратило первісне політичне забарвлення і перетворилося в квітково-подарунковий день вшанування матерів та сестер, дружин та дочок, колег та знайомих.

Достеменно: жінки несуть золоті промені світла, тепла і блаженства, усе найдорожче, що є в нашому житті, — успішність та гармонія, пов’язані із жінкою.

Щиро бажаю вам, наші дорогі, щоб ширився простір для сонячних мрій, щоб серце ваше тріпотіло від ідей, лише творчим був неспокій, щоб фортуна приносила успіх, щоб за роботу в нагороду була вам шана від людей.

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Дорогі та милі жінки й колеги!

Чи любите ви Фармацію так, як люблю її я? Що для вас є Фармація? Для мене — це найголовніша і муд­ра книга життя, яку було, є і буде цікаво читати, цитувати, перечитувати, писати свої авторські глави все життя.

Що для вас означає жінка-фармацевт? Для мене — ідеальне поєднання краси внутрішньої й душевної, набір знань, які заклали фундамент міцного здоров’я і підказали, як досягти фізичного, душевного і соціального благополуччя.

Що для вас означає мама-фармацевт або дружина-фармацевт? Для мене — це власний міністр охорони здоров’я всередині нашої сім’ї, який прийме найшвидші, а головне — безпечні, якісні та ефективні рішення з питань здоров’я і не тільки.

Пишалися ви коли-небудь своїм життєвим вибором так, як пишаюся я? Бути причетним до процесів, які в результаті допомагають людям видужати, підвищити якість життя, збільшити тривалість життя — це дуже сильні позитивні емоції, які наповнюють життя сенсом.

Як співробітник Всесвітньої організації охорони здоров’я бажаю вам міцного здоров’я, а як мама і фармацевт — амбітних професійних планів, інвестицій у дітей, а не в плацебо, краси в думках і граціозності у вчинках. Ваші щирі посмішки — запорука вічної весни в нашому житті!

Світлана Пахнутова,
національний фахівець з фармацевтичного постачання ВООЗ в Україні

Милі наші панянки!

Відступає холод, повертається весна, і до нас наближається перше весняне свято, осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Жінка багато в чому схожа на весну — лагідністю, веселковою насиченістю почуттів та емоцій.

Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки — усі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка — уособлення затишку, роду, продовження життя.

Дай вам Бог радощів, добра та здоров’я! Нехай вас не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дають натхнення для нових творчих здобутків та перемог. Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди.

Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердним спокоєм! Ми вас любимо і цінуємо! Зі святом!

Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»

Дорогі жінки!

Вітаю вас зі святом весни та любові — з 8 Березня! Від усієї душі бажаю кохання, променистої краси та здійснення мрій! Нехай ніжні почуття зігрівають ваші серця та окриляють душу. Будьте щасливими, неповторними та яскравими, усміхненими, сповненими надій та оптимізму. Щастя вам, здоров’я, мрій, любові та надії, родинної злагоди та затишку!

Петро Чепель,
голова ВГО «Аптечна професійна асоціація України»

Любі жінки!

Щиро поздоровляю вас з першим святом весни, з розквітом природи, з торжеством жіночності — з 8 Березня! Бажаю достатку емоційних фарб, життєлюбства, доброти, щирості, унікальності, самореалізації, відкриття в собі нових талантів, любові й удачі в усьому! Нехай у ваших домівках панують спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом, повагою рідних і близьких!

Ігор Червоненко,
голова правління ГС «Аптечна професійна асоціація України»

Дорогі жінки!

Від усього серця вітаю Вас зі святом весни, краси та ніжності — з Вашим святом!

Бажаю, щоб кожен Ваш день наповнювали сонячний настрій, безмежна любов та радість, а в житті було багато приводів для оптимізму. Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та такими ж витонченими і прекрасними, як сама весна.

Нехай жіноче щастя буде Вам нагородою за відданість і терпіння!

Хай будуть спокій і достаток у Ваших сім’ях, сонце завжди зігріває Ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків!

Щастя Вам, добра і краси!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України,
член Колегії МОЗ України

Любі та чарівні жінки!

День Жінки — особливе свято. Рід. Сім’я. Мати, сестра, бабуся, подруга — всі ці статуси важливі для кожної людини в суспільстві. А людина — істота суспільна. Для чоловіків, крім того — дівчина, дружина — уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя. Шануймо жінок, друзі! Даруймо їм привітання, квіти, увагу. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим любові та радості. Зробімо їх життя щасливішим! Хіба не в цьому мета позитивного, свідомого існування людини — робити життя того, кого цінуєш, — кращим?

Без жінки уявити наш світ неможливо. І він — цей світ, у якому жінка, — прекрасний. Давайте пам’ятати про це не лише 8 Березня, а жити з цим усвідомленням весь час. Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та будь-якого настрою. А настрій нехай вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви!

Бажаємо вам весняного настрою протягом усього року, неземної краси та щастя! Зі святом вас, любі жінки!

Іван Сорока,
заслужений працівник охорони здоров’я,
президент Українського медичного клубу,
голова медико-фармацевтичного комітету Громадської ради при МОЗ України,
член координаційної ради УМЕС

Милі та чарівні колежанки!

З нагоди свята Весни, я хочу всіх вас привітати й побажати всього того, з чого складається ваше особисте щастя. Адже в кожної з вас своє особисте мірило щасливого майбуття.

Хтось із вас прагне сімейного затишку, хтось — кар’єрного зростання, комусь до вподоби бізнес.

Але є те, що єднає вас усіх для нас, чоловіків — це натхнення, що ви нам даруєте. Нас надихають ваше вміння бути привабливими, ваша щирість, самовідданість та інші чесноти, яких не злічити.

Одна ваша посмішка спроможна без ліків дати можливість одужати пацієнтам, вселити в них надію та бажання жити.

Тож прийміть найщиріші вітання та побажання здійснення усіх ваших мрій.

З повагою Костянтин Косяченко,
доктор фармацевтичних наук, професор,
завідувач кафедри ОЕФ Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця,
голова ГС «Спілка працівників фармації»

Дорогі Жінки!

Ви дивовижні завжди, і в це чудове весняне свято ми, чоловіки Асоціації індійських фармацевтичних виробників (IPMA), особливо хочемо підкреслити вашу неповторність, природну красу і вашу незамінну турботу.

Ви — наша підтримка й опора, ви даєте нам сили і бажання стати кращими і досягати поставлених цілей. Саме жінки завжди надихали чоловіків на подвиги.

Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка, немов весняне деревце, квітує і приростає новими пагінцями. Миру, міцного здоров’я вам та Божого благословення в усьому, дорогі Берегині! Вітаємо всіх жінок, матерів і доньок, колег і співробітниць зі святом 8 Березня!

З найкращими побажаннями
Асоціація індійських фармацевтичних виробників (ІРМА)

Дорогі жінки!

У цей радісний весняний день дозвольте від імені всієї нашої Асоціації привітати вас із першим весняним святом — Міжнародним жіночим днем, днем краси та ніжності!

Нехай у цей день весна посміхається вам, дарує квіти, сюрпризи, радість і натхнення.

Ми хочемо побажати вам справжньої весняної погоди, сонця і тепла — не тільки кілька місяців у році, але кожен з ваших 365 днів; любові, від якої спалахують ваші очі; удачі, щоб супроводжувала будь-який ваш крок, будь-яке починання, будь-який проєкт; натхнення, яке наповнювало б навіть саме повітря навколо вас.

Спасибі, що ви поруч!

Колектив чоловіків Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD™

Дорогі наші колеги!

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх теплих побажань та висловлює всім жінкам сердечні вітання, побажання добра і щастя, миру і злагоди, радості і поваги від рідних і близьких, щирого захоплення від коханих і дорогих Вам людей!

Прекрасний образ жінки — у серці й долі кожного: відчуттям тепла і ласки ніжних маминих рук, благодаті бабусиної молитви, незабутнім першим коханням, вірністю дружини, довір­ливими обіймами донечок і онучок.

Бажаємо Вам вічної молодості і краси, ніжності й чарівності, великого земного щастя та гарного весняного настрою! Щоб кожен день для Вас був сонячним і радісним, дарував приємні несподіванки і душевний комфорт!

Бажаємо, щоб поряд з вами завжди були щирі друзі, а ті, хто дорогі вашому серцю, дарували радість та наповнювали серце щастям. Нехай здійсняться всі ваші мрії, а в душі завжди квітне весна!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті