29.05.2020 р. відбудеться онлайн-семінар «COVIDні зміни в регулюванні обігу засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів»

15 Травня 2020 6:09 Поділитися

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів» (AMOMD™) за партнерської підтримки компаній «МОРІОН» і «УкрКомЕкспо» підготували чергову профільну онлайн-подію в умовах карантину, у фокусі якої лише релевантна інформація про зміни в правилах обігу дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту.

Проаналізувавши оновлене законодавство, спираючись на 8-річний досвід захисту інтересів операторів ринку та результати напрацювань профільного комітету Асоціації, маємо на меті надати виробникам, постачальникам, дистриб’юторам цієї продукції тільки актуальну регуляторну інформацію з питань легалізації, спрощеної процедури ввезення на митну територію України, цінового регулювання та щодо обкладання податком на додану вартість (ПДВ) операцій з ввезення та постачання на митній території України дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту.

Онлайн-семінар для операторів ринку засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів має на меті надати виробникам, постачальникам, дистриб’юторам цієї продукції тільки актуальну регуляторну інформацію, створити онлайн-майданчик для спілкування та обміну набутим досвідом з ведення бізнесу в умовах карантину.

Участь в онлайн-семінарі буде корисною для суб’єктів господарювання на ринку дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту, зокрема вітчизняних та іноземних виробників та розповсюджувачів (імпортерів, дистриб’юторів, аптечних закладів та ін.).

Дата проведення: п’ятниця, 29 травня 2020 р.

Час: 11:00–13:00.

Місце проведення: дистанційно, через платформу ZOOM.

Спікери:

  • Павло Харчик, президент Асоціації AMOMD, директор компанії «Калина медична виробнича компанія»;
  • Дар’я Бондаренко, виконавчий директор Асоціації AMOMD.

Питання онлайн-семінару:

  • Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)»: розбираємо ключові зміни для ринків засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів;
  • Легалізація та деякі аспекти її спрощення для дезінфекційних засобів на час карантину;
  • Легалізація засобів індивідуального захисту, щодо яких не виконані умови технічних регламентів;
  • Питання оподаткування ПДВ операцій з ввезення та постачання засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів на митній території України, починаючи з 17 березня 2020 р.;
  • Митні збори щодо ввезення засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів на митній території України;
  • Зміни в державному ціновому регулюванні засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів;
  • Як, кому та коли потрібно декларувати зміну цін для засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів?
  • Відповідальність за порушення законодавства про регульоване державою ціноутворення.
  • Переліки засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів: що й до чого?
  • Нагляд та контроль за засобами індивідуального захисту та дезінфекційними засобами на час карантину.
  • UPDATE карти застосування розміру ставки ПДВ в часових межах для операцій з ввезення та постачання на митній території України засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів;
  • Нові законодавчі ініціативи на ринку засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів, зокрема проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо недопущення дефіциту дезінфікуючих та лікарських засобів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

УМОВИ УЧАСТІ

Організаційний внесок за одного учасника — 1250 грн (без ПДВ).

Система знижок:

  • знижка за умовами ранньої реєстрації — 20% (організаційний внесок зі знижкою за одного учасника 1000 грн без ПДВ);
  • спеціальні умови для членів Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» (AMOMD™) — знижка 30% (організаційний внесок зі знижкою за одного учасника — 875 грн без ПДВ).

УВАГА! Знижки не підсумовуються!

Також програмою буде передбачено традиційний блок «Q&A»: усі зареєстровані учасники зможуть поставити питання, які їх хвилюють, та отримати відповіді на них під час онлайн-семінару.

Крім того, після завершення онлайн-семінару буде сформульовано висновки та рекомендації, а усім слухачам, за необхідності, буде надіслано сертифікати про участь, що є невід’ємною частиною підтвердження проходження навчання для внутрішніх аудиторів системи управління якістю на підприємстві.

Для реєстрації заповніть, будь ласка, заявку, що додається, або електронну форму на сайті Асоціації за посиланням.

З питань реєстрації та умов участі, будь ласка, звертайтеся:

Ми будемо раді вашій участі у цій онлайн-події!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті