Україні потрібно більше економічних рішень під час виходу з епідемії — Президент

29 Травня 2020 12:45 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського щодо протидії поширенню коронавірусу повідомив, що Уряд готує програми виходу з економічної кризи після епідемії. Зокрема, йдеться про рефінансування бізнесу, допомогу з безробіття. Про це йдеться на сайті Президента України.

Очільник Кабінету Міністрів також пообіцяв наступного тижня представити інші економічні програми. Глава держави відзначив, що економічних рішень для виходу з кризи, спричиненої епідемією, на сьогодні недостатньо.

«Нині така стадія виходу з епідемії COVID-19, з карантину, коли люди чекають розуміння та підтримки від держави. Україні потрібно більше економічних рішень під час виходу з епідемії. Зважаючи на те, що відбувається у світі, нам треба якнайшвидше створити нові економічні програми допомоги», — наголосив В. Зеленський.

Додатково міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що працює з міжнародними експертами над удосконаленням другого етапу медичної реформи для розробки достатнього фінансування лікарень та медиків у період виходу з кризи, а з наступного року — переходу на нову, покращену систему медицини, яка забезпечить роботу медичних закладів та фахівців.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті