Визначено основні напрямки реформування електронної системи охорони здоров’я

16 Вересня 2020 2:43 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я Украї­ни інформує, що на другому засіданні робочої групи з розробки Концепції розвитку електронної охорони здоров’я, яке відбулося 15 вересня, під егідою заступника міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослава Кучера окреслено ключові напрями розвит­ку електрон­ної системи охорони здоров’я.

«На першому засіданні ми визначили структуру роботи, в рамках якої кожен надав пропозиції щодо можливих доповнень до проєкту Концепції, а також «критичних точок», що й було зроблено досить оперативно. Зі свого боку, ми опрацювали ці пропозиції. Нами було проаналізовано всю отриману інформацію та згруповано на декілька важливих напрямів, над якими разом із вами ми й працюватимемо», — повідомив Я. Кучер.

Під час засідання із залученням експертів та фахівців з органів влади, міжнародних організацій та представників бізнес-сектору було опрацьовано стратегічні й проблемні питання та надано пропозиції для подальшого врахування під час розроблення Концепції розвитку електронної охорони здоров’я.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті