У Сумській облдержадміністрації відзначили кращих працівників фармацевтичної галузі області

17 Вересня 2020 2:35 Поділитися

Сумська обласна державна адміністрація повідомляє, що голова адміністрації Роман Грищенко напередодні Дня фармацевтичного працівника відзначив кращих фармацевтів та провізорів Сумської обл. та подякував за велику допомогу в протидії пандемії.

Він наголосив на тому, що фармацевтична галузь є необхідною складовою успішного функціонування сфери охорони здоров’я, а отже, запорукою збереження життя кожного жителя Сумщини.

«У цей нелегкий для України і всього світу час працівники фармацевтичної галузі надають велику допомогу в протидії пандемії. З початку епідемії жодного дня не зупинялися виробництво ліків, засобів захисту та їх реалізація. І за це я вам особливо вдячний», — підкреслив у своєму вітальному слові голова облдержадміністрації.

Також він акцентував увагу і на тому, що фармація — це не тільки сфера обслуговування чи виробництво ліків — це самостійно сформована система підприємств, які сплачують податки, створюють нові робочі місця, чим роблять вагомий внесок у розвиток Сумщини.

Кращим працівникам фармацевтичної галузі області Р. Грищенко вручив почесні грамоти та подяки голови Сумської обласної державної адміністрації.

«Я щиро бажаю вам міцного здоров’я та оптимізму, удачі та нових звершень», — наголосив очільник облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Банніков також приєднався до привітань та відмітив високий професіоналізм фармацевтичних працівників.

«Переконаний, що ваша лідерська позиція, корпоративна соціальна відповідальність, особливо в часи пандемії, безперечно є запорукою ефективного функціонування медичної сфери на Сумщині», — підкреслив він.

Привітала колег із професійним святом і Людмила Ситник, начальник Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Сумській обл. За її словами, дуже важливо, що облдержадміністрація звернула увагу на фармацевтичну галузь і відмітила її найкращих представників.

«Це додає оптимізму та надихає на кращу роботу та підвищення результативності. Особисто бажаю кожному працівнику нашої галузі здоров’я, успіху та благополуччя в сім’ях», —  зазначила Л. Ситник.

За матеріалами sm.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті