МОЗ внесено зміни до Реєстру референтних цін на препарати інсуліну

06 Листопада 2020 7:08 Поділитися

Наказом МОЗ України від 06.11.2020 р. № 2534 затверджено зміни до Реєстру референтних цін (цін відшкодування) на препарати інсуліну станом на 1 серпня 2020 р., затвердженого наказом МОЗ України від 31.08.2020 р. № 1989. Зміни стосуються дати закінчення строку дії реєстраційного посвідчення на лікарський засіб.

Відтак у двох позиціях Insulin glargine Тожео Солостар, розчин для ін’єкцій, 300 Од./мл, № 3: по 1,5 мл у картриджі, вмонтованому в одноразову шприц-ручку; по 3 шприц-ручки в картонній коробці та розчин для ін’єкцій, 300 Од./мл, № 5: по 1,5 мл у картриджі, вмонтованому в одноразову шприц-ручку; по 5 шприц-ручок в картонній коробці, виробництва Санофі-Авентіс, строк дії реєстраційного посвідчення змінено на необмежений термін.

Нагадаємо, що згідно з Положенням про реєстр референтних цін (цін відшкодування) на препарати інсуліну в разі зміни відомостей реєстраційного посвідчення на лікарський засіб за умови, що визначені дані на препарат інсуліну залишаються незмінними, держатель Реєстру вносить відповідні зміни до Реєстру.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті