З Днем фармацевтичного працівника України!

Вітаю фармацевтів з професійним святом!

Ми часто згадуємо подвиг наших героїчних медиків, які другий рік ведуть війну з пандемією. Але ж разом з лікарями на передовій боротьби з COVID-19 постійно перебувають і наші фармацевти.

Дякую вам за вашу самовіддану працю, готовність працювати у надскладних умовах!

У нас з вами спільна мета — забезпечити українців доступними та якісними медичними препаратами.

За останній рік Комітет Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування розробив декілька важливих законопроєктів, спрямованих на розвиток галузі.

Ми значно пришвидшили процес розробки в Україні більш доступних для пацієнтів генериків, посиливши позиції українських виробників, легалізували онлайн-торгівлю препаратами.

Нещодавно Парламент підтримав у першому читанні законопроєкт № 5547 «Про лікарські засоби». Він регламентує повний життєвий цикл лікарських засобів — виготовлення, реєстрацію, обіг, контроль та боротьбу з підробленими препаратами. Документ фактично запроваджує в Україні міжнародні стандарти обігу ліків. Розробка законопроєкту пройшла у тісній спів­праці із фармацевтичними асоціаціями.

У липні народні депутати ухвалили наш закон, який забороняє продаж лікарських засобів дітям віком до 14 років. Ми хочемо обмежити доступ підлітків до ліків, які часто використовуються для вчинення самогубства. Наша ідея може бути реалізована лише за підтримки працівників аптек, які не продаватимуть дітям ліки.

Шановні фармацевти, бажаю вам усіляких гараздів: міцного здоров’я, професійного зростання, добробуту та мирного неба над головою!

Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації,
медичної допомоги та медичного страхування


Сьогодні ми з Вами є не лише свідками, а й безпосередніми учасниками стрімкого розвитку фармацевтичної галузі України і всіх позитивних, вагомих змін, що закономірно у ній відбуваються. Це професійне свято для всіх нас — подія радісна і хвилююча.

Усі ми разом з вами докладаємо великих зусиль для забезпечення населення України доступними, ефективними та безпечними лікарськими засобами. Фармацевтична галузь — один із найважливіших елементів економічного розвитку нашої країни, який забезпечує її сталий розвиток, національну безпеку, у тому числі й оборонну спроможність.

І знову з настанням осені ми вітаємо всю фармацевтичну спільноту з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! Це не просто свято, це день вдячності, день розуміння та підтримки, день нових цілей та ідей для їх втілення!

Щиро вітаю кожного з вас! Високоосвічених, грамотних і по-людськи небайдужих, новаторів, справжніх професіоналів, чудово обізнаних у своїй справі! З великою вдячністю за копітку та самовіддану працю, підтримку та розуміння!

У це чудове свято дозвольте побажати вам та вашим родинам насамперед міцного здоров’я, сімейного затишку та родинного тепла, злагоди, щастя і благо­получчя, а також, звичайно, впевненості у власних силах, поваги колег, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів та фінансового благополуччя!

Олександр Комаріда,
перший заступник міністра охорони здоров’я України


Маю честь від імені Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками і від себе особисто привітати вельмишановну українську фармацевтичну спільноту з одним із найяскравіших та найважливіших днів у її житті — Днем фармацевтичного працівника!

Фармація — галузь, у якій випадкових людей не буває! Ми працюємо спільно на благо українського народу!

Професіонали, які вирішили присвятити себе почесній та благородній професії фармацевта — люди, які серцем, розумом і душею віддані цій справі та усвідомлюють велику відповідальність за здоров’я і життя людей!

Нехай кожен день приносить вам відчуття задоволення результатами тієї копіткої праці, якій ви присвячуєте своє життя!

Нехай невичерпна енергія, оптимізм і надалі будуть вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато світлих літ у злагоді та добробуті!

Бажаю вам святкового настрою, доброго здоров’я, великого людського щастя та нових професійних здобутків, надійних партнерів і вірних друзів, здійснення усіх задумів і мрій!

З повагою та найкращими побажаннями
Роман Ісаєнко,
голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками


Шановні працівники фармацевтичної галузі! Від усього колективу Державного експертного центру МОЗ України прийміть найщиріші привітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Робота фармацевта — важлива складова лікувального процесу, оскільки саме від фармацевтів багато в чому залежить отримання пацієнтом безпечних, ефективних та якісних лікарських засобів. Сучасні реалії та епідемічна ситуація в країні та світі підтверджують, що не можна недооцінювати значення цієї професії. Саме завдяки вам та вашому високому професіоналізму вдається зберегти здоров’я, а нерідко й життя багатьом людям.

У цей святковий день прийміть щиру подяку за вашу сумлінну працю заради здоров’я громадян України. Хочу побажати того, що ви кожен день бажаєте своїм вдячним клієнтам — міцного здоров’я. Нехай кожний день дарує вам творче натхнення, процвітання та благополуччя.

Успіху та наснаги вам у вашій нелегкій справі! З професійним святом!

Михайло Бабенко, директор ДП «Державний експертний центр МОЗ України»


Шановна фармацевтична Україно!

Академічна спільнота Національного фармацевтичного університету вітає з Днем фармацевтичного працівника України!

Ми любимо свою професію, пишаємося своїм покликанням, знаємо, що нести здоров’я людям — це важливо та відповідально. Без фармацевтів неможливо уявити розвинуте та здорове сучасне суспільство, саме тому вони завжди цінувалися і будуть цінуватися — за внесок у збереження здоров’я та підвищення якості життя людини.

Сьогодні, коли світ живе в умовах пандемії, саме від медиків та фармацевтів насамперед залежить успіх у боротьбі з коронавірусом.

Переважна більшість фармацевтів України отримали старт у професійне майбутнє в Національному фармацевтичному університеті. Пишаємося нашими випускниками і раді бачити їх в аптечній мережі, освітянській сфері, науці, на виробництві, у редакціях галузевих видань, установах контролю якості, сегменті дистрибуції, організаціях громадського самоврядування.

10 вересня Національний фармацевтичний університет відзначив поважний ювілей — 100 років від дня заснування. Ми відкрили нове сторіччя!

Ми вдячні всім, хто завітав на наші урочистості до фармацевтичної столиці України, за щирі слова привітань, які прозвучали на нашу адресу! Це було справді масштабне свято нашої великої, сильної, авторитетної спільноти!

Шановні фармацевти! Дозвольте побажати всім вам здоров’я, наснаги, інноваційних знахідок, нових джерел натхнення, творчої праці, яка стане частиною спільних добрих справ.

Нехай вас завжди супроводжує людська шана!

Із Днем фармацевтичного працівника України!

Алла Котвіцька,
ректор Національного фармацевтичного університету


Як сказав Нассим Талеб: «Щоб дізнатися, чи по-справжньому вам подобається ваше місце, перевірте: чи однаково ви щасливі йдучи і повертаючись». День фармацевтичного працівника — завжди хороший привід поставити собі це питання. І я не пам’ятаю той період у своєму житті, коли я могла б шкодувати про те, що вибрала фармацію своїм покликанням.

Ми відіграємо роль лікаря, інженера, медсестри, хоча ми не лікарі, не інженери та не медсестри — ми фармацевти.

Ми з трепетом згадуємо моменти, коли вперше одягали білий халат. Білий халат з’явився у фармацевтичній сфері як знак того, що застосування ліків має ґрунтуватися винятково на наукових і емпіричних даних. Професія фармацевта вимагає дотримання ряду строгих етичних стандартів. Ці високі ідеали необхідні для забезпечення якості догляду за пацієнтами, яких ми обслуговуємо. Професійна відповідальність фармацевта починається з того дня, коли ми вперше одягли цей білий халат.

Життя вносить барви веселки в повсякденну роботу медсестер, лікарів, пропонуючи погляду пацієнта палітру уніформи. А фармацевт не зраджує своєму білому халату, що надихає на психологічний контакт, на професіоналізм і співчуття у фармацевтичній практиці.

«Я завжди був прихильником західної медицини. Ви можете жувати скільки хочете селери, але без антибіотиків трьох чвертей з нас тут не було б» (Хью Лорі). Темпи прогресу з галузі біології створюють основу, яку біотехнологічна і фармацевтична промисловість використовують для лікування хвороб сучасного світу. Це приваблива наука. Це наука, над якою люди хочуть працювати. І ми повинні пам’ятати, що ліки — для пацієнта. Ми не маємо забувати, що медицина — для людей.

Але при всьому цьому є мрія дожити до зрілості людства і науки, коли «Усміхнені діти» будуть класифіковані фармацевтичною промисловістю як потужний антидепресант.

Бажаю всім колегам приємних моментів від роботи безпосередньо з аудиторією пацієнтів, коли ми дійсно зможемо змінити ситуацію кожного окремого хворого. Я хочу бачити в нашій повсякденній роботі вплив, який ми як фармацевти справляємо на якість лікування, яке отримують наші пацієнти. Я бажаю побачити плоди своєї праці і те, як ваша робота окупається в досягненні оптимальних результатів для хворих. І в такому разі ми обов’язково з великим ентузіазмом будемо повертатися на своє робоче місце.

Світлана Пахнутова,
національний фахівець з фармацевтичного постачання ВООЗ в Україні


З нагоди професійного свята прийміть найщиріші вітання та сердечну подяку за вашу невтомність і самовідданість, чуйне ставлення до людей і щоденну турботу про людське здоров’я і життя.

Сьогодні, як ніколи, в умовах складної епідемічної ситуації всі ми вкотре усвідомлюємо надважливу роль фахівців охорони здоров’я, серед яких на передовій боротьби з недугами стоять і працівники фармацевтичної галузі.

Ваша праця заслуговує великої шани і поваги, адже глибокі професійні знан­ня і вміння знаходити оптимальні рішення ви неодмінно поєднуєте з соціальною відповідальністю, духовністю і милосердям до людей.

Бажаю всім, хто поєднав своє професійне життя з Фармацією, міцного здоров’я, нових звершень, здійснення всіх задумів, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай вашу працю буде винагороджено великою людською вдячністю.

Зичу вам і вашим родинам щастя, благополуччя, миру та добробуту. Зі святом!

Михайло Пасічник,
президент Громадської спілки «Фармацевтична Ліга України»


Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості приєднується до теплих привітань з Днем фармацевтичного працівника України!

Приємно зазначити, що фармацевтичні працівники навіть у нелегких умовах сьогодення намагаються не зменшувати обсягів і якості надання фармацевтичної допомоги.

Наша професія — одна з найважливіших і почесних. Завдяки відданості своїй справі, спрямованій на захист найдорожчого — життя та здоров’я людей, ми в усі часи були прикладом високого професіоналізму й гуманності.

У день нашого професійного свята дозвольте від душі подякувати Вам за щоденну працю, відданість улюбленій справі, внесок в економічний і соціальний розвиток країни.

З нагоди професійного свята від щирого серця бажаємо вам нових професійних здобутків. Нехай улюблена справа стане джерелом благополуччя і стабільності, а повага і подяка українців надихають на нові звершення. Миру та доброту вам і вашим родинам!

Валерій Печаєв,
президент ООРММП України


Наша Вітчизна 30 років тому стала вільною і, ми прокладаємо власний шлях національного розвитку. Фармацевтичний сектор охорони здоров’я також став українським.

У ці святкові дні висловлюємо вдячність сильним духом, які змогли зберегти дещо цінне, що лишилося з минулих часів, низький уклін тим, хто нове побудував і створив потужну вітчизняну фармацевтичну промисловість, хто кристалізує хіміко-фармацевтичну науку, готує фахівців і творчих особистостей для фармацевтичної галузі охорони здоров’я, хто прийшов до нас на фармацевтичний ринок з інших держав, хто щомиті забезпечує населення лікарськими засобами і професійно сприяє та в своєму сегменті забезпечує успіх лікарів.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а плідна праця буде надійною запорукою успішної стабільності. Святкуючи, бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою, та віри у щасливе майбутнє!

Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Від імені Європейської Бізнес Асоціації щиро вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Висловлюю вам глибоку шану та вдячність за щоденну, самовіддану працю у збереженні й зміцненні здоров’я нації. Нехай плідна праця набирає нового змісту, збагачується досвідом й приносить задоволення від виконаного обов’язку. А добро, яке ви робите за покликом своєї шляхетної професії, повертається до вас сторицею.

Зичу вам натхнення, професійних успіхів, невичерпної енергії, процвітання, добробуту і, звичайно, міцного здоров’я!

З повагою
Дмитро Лур’є,
менеджер Комітету з охорони здоров’я EBA,
секретар Ради громадського контролю при НСЗУ


Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» щиро вітаємо всіх працівників фармацевтичної галузі з професійним святом!

Сьогодні фармацевтичний ринок в Україні активно трансформується та розвивається — нові часи вимагають нових рішень. Епідемія та карантинні заходи надали значного прискорення процесу цифрової трансформації фармацевтичного бізнесу та розвитку дистанційної торгівлі, а загальна реформа медичної галузі відкриває нові можливості для покращення доступності ефективних, безпечних та якісних лікарських засобів для кожного громадянина України.

Прийміть найкращі привітання та подяку за ваш професіоналізм, самовіддану працю, які повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Здоров’я, щастя, миру вам і вашим близьким!

З Днем фармацевтичного працівника!

Володимир Ігнатов,
виконавчий директор AIPM Ukraine


Шановні фармацевтичні працівники!

Сердечно вітаю вас із професійним святом! Ви робите неоціненний внесок у благородну і почесну справу охорони здоров’я! Спасибі вам за те, що, незважаючи на випробування долі, ви не зупиняєтеся перед труднощами, не шкодуєте сил і часу на збереження нашого здоров’я і здоров’я наших дітей, тобто створюєте майбутнє України.

Ваш професіоналізм, сумлінна праця і відданість справі гідні поваги! Нехай і надалі буде плідною ваша діяльність, кожний крок приносить нові відкриття і професійні здобутки, а творча наснага і невичерпна енергія не дають зупинятися на досягнутому!

Від усієї душі бажаю вам і вашим рідним щастя, міцного здоров’я, благополуччя, стабільності. Нехай над вашою головою сяє яскраве сонце добра та оминають лихі дощі незгод! Успіхів вам і великих здійснень!

Костянтин Косяченко,
доктор фармацевтичних наук, професор, заслужений працівник фармації України


Вітаємо кожного фармацевта України із професійним святом!

Бажаємо професійних успіхів та наснаги у цій важливій професії, адже ви дійсно допомагаєте людям стати здоровішими! Кожен фармацевт-першостільник справді стоїть на ключовому рубежі захисту здоров’я кожного з нас! Ваші висококваліфіковані поради та щира зацікавленість проблемами всіх відвідувачів аптеки є надійним фундаментом для забезпечення здоров’я нації.
А ми в свою чергу вбачаємо своєю місією і надалі як Комітет з питань охорони здоров’я і фармації ТПП бути незалежним майданчиком для формування консолідованого бачення всієї фармацевтичної спільноти. Сподіваємось, сучасні ідеї та єдина позиція узгоджена на цій платформі стануть могутнім драйвером для розвитку вітчизняної фармації.
Безмежно вдячні за вашу невтомну працю!

Владислав Страшний, голова Комітету з питань охорони здоров’я і фармації при Торгово-промисловій палаті України, завідувач кафедри промислової фармації Київського національного університету технологій та дизайну

Владислав Страшний, голова Комітету з питань охорони здоров’я і фармації при Торгово-промисловій палаті України, завідувач кафедри промислової фармації Київського національного університету технологій та дизайну


Шановні друзі, прийміть найщиріші вітання із вашим професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! Своєю роботою, порадами, консультаціями та просто посмішкою ви даруєте надію на зцілення.

Нелегкі часи пандемії стали для кожного з нас випробуванням, але ви подолали їх із честю та ще раз довели, наскільки важливою і жертовною є ваша робота.

Доземний уклін вам за вашу працю і турботу! Нехай кожен робочий день буде вам у задоволення! Вдячності від людей, невичерпної енергії та міцного здоров’я кожному з вас!

Ігор Червоненко,
голова правління Громадської спілки «Аптечна професійна асоціація України»


Пандемія COVID-19 стала для всіх нас періодом випробувань на міцність, професійну придатність усіх без винятку представників медичних професій. Громадяни України, що мають професію фармацевта, — не стали винятком.

За короткий термін освітяни, що готують фармацевтичні кадри, виробники, які випускають ефективні та безпечні ліки, й безпосередньо фармацевтичні працівники, що знаходяться на передовій боротьби з пандемією COVID-19, в аптечних закладах у різних куточках нашої країни продемонстрували високий професіоналізм, згуртованість навколо загальної цілі — запобігання розповсюдженню пандемії в Україні.

Фармацевтичні працівники — одні з представників медичних професій, у підтримці яких під час заходів із боротьби з COVID-19 відмовлено державою.

Незважаючи на це ви продемонстрували всьому суспільству високий професіоналізм, відданість професії та стали основним джерелом гарантії для населення України в такий важкий та небезпечний епідеміологічний час, надаючи поради, консультації та ліки пацієнтам з метою профілактики та запобігання інфекційним захворюванням.

У переддень професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — від імені ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» та себе особисто вітаємо вас, дорогі наші колеги, з професійним святом, бажаємо вам здоров’я, сімейного затишку, комфортних умов на робочих місцях, щирих посмішок вдячних пацієнтів та фінансового благополуччя й миру нашій ненці Україні!

З повагою
Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради Міжнародної федерації фармацевтів (FIP),
член Американської фармацевтичної Асоціації (APhA)


Від імені Всеукраїнської фармацевтичної спілки «ФАРМУКРАЇНА» сердечно вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника України!

Ваша роль у зміцненні здоров’я громадян України — неоціненна. І це довів своєю фаховістю, досвідом та сумлінною працею багатотисячний колектив працівників фармацевтичної галузі.

Розбудовуючи нашу незалежну державу, ми творимо її майбутнє. Яким побачать її нащадки — залежить від нашої наполегливої та чесної праці. Люди йдуть до нас в аптеки з довірою і надією, що наше завдання — забезпечити їх не тільки якісними ліками, а ще й добром, любов’ю. У нас з вами величезний потенціал. Лише у плідній активній співпраці та порозумінні наша спільна робота принесе позитивні результати!

Тільки завдяки відданості працівників фармацевтичної галузі вона продовжує активно розвиватися, поліпшуватися та щороку сягати нових висот.

Тож я бажаю вам натхнення в роботі, нових ідей та перемог! Нехай у вашому домі завжди панують мир та добробут.

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФАРМУКРАЇНА»


Важливою і значущою є ваша повсякденна гуманна місія — забезпечувати людей ліками. Ваші професіоналізм та вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя.

Переконаний, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям до людей, мило­сердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях. Зичу вам усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень і перемог.

Нехай життя дарує вам спокій та добробут, тепло і щастя в домівках! Щиро вітаю з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Шановні колеги! Дорогі фармацевти!

Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део» щиросердечно вітає вас з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника України.
22 роки поспіль, майже чверть століття, ми маємо нагоду вітати та вшановувати представників однієї з найшанованіших у суспільстві професій — фармацевтів.

Наша велика Фармацевтична Родина відчуває шану і увагу від тих, кому ми даруємо свої знання, несемо зцілення, здоров’я, віру, надію і любов.

Хочемо подякувати виробникам, імпортерам, дистриб’юторам, вченим, великій армії фармацевтів за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу, гуманність та сумлінність.

Нехай щастям, добром і радістю супроводжується ваше життя. Земний уклін вам і безмежна вдячність за вашу сумлінну повсякденну і самовіддану працю. Це ви своїми руками, благородною працею, любов’ю до професії робите фармацію тим символічним другим крилом медицини, аби символічний птах — здоров’я — впевнено набирав висоту найкращих європейських і світових стандартів.

Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, благополуччя, нових професійних досягнень, особистого щастя, родинного затишку і сімейного тепла, невичерпної енергії й оптимізму, злагоди, миру, достатку і добра.

Нехай День фармацевтичного працівника України дійсно стане святом для серця і душі, гордістю за нашу професію. Зі святом!

З повагою
Лариса Просяник,
голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «КУМ ДЕО»


Шановна фармацевтична спільното, прийми щирі вітання з професійним святом!

Останні роки вкрай критично демонструють важливість професії задля збереження здоров’я та життя людини. Фармацевтична галузь робить свій важливий внесок у світ, в якому кожен повинен мати можливість отримати користь від доступу до безпечних, ефективних і доступних ліків, а також медичних технологій.

Вдячні кожному за знання, професійний досвід, які ви втілюєте щоденно, за наполегливість і рішучість у діях щодо реформування фармацевтичної галузі в Україні та не в останню чергу — за вашу небайдужість і самовідданість у допомозі людству в боротьбі з хворобами.

Бажаємо всім міцного здоров’я та благополуччя!

Дмитро Алешко,
керуючий партнер ЮФ «Правовий Альянс»


Шановні фармацевти, колеги!

Вітаємо з Днем фармацевтичного працівника України!
Висловлюємо вам щиру повагу та безмежно вдячні за вашу віддану працю, високу професійність, відповідальність, гуманність і милосердя.
Бажаємо вам міцного здоров’я та родинного щастя, успіхів у ваших добрих справах та достатку в усьому!
Щоб кожний робочий день був сповнений натхненням і приємними моментами! Ввічливих та вдячних пацієнтів вам, нових професійних здобутків. Гордо носіть звання фармацевта!

З повагою та найкращими побажаннями
Асоціація індійських фармацевтичних виробників (ІРМА)


Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD® як перше та єдине в Україні професійне соціально відповідальне об’єднання понад 80 національних виробників, імпортерів, дистриб’юторів та інших учасників ринку медичних виробів щиро вітає колег з державним професійним святом — Днем фармацевтичного працівника.

Хочемо подякувати вченим та провізорам за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу й сумлінність.

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та наполегливій праці фармація завжди була й залишається на високому рівні.

Нині бажаємо кожному фахівцю фармацевтичної справи особистого благополуччя й міцного здоров’я.

Нехай творче натхнення і невичерпна енергія будуть вашими постійними союзниками в досягненні нових цілей і професійних успіхів!

Миру та злагоди вам і вашим рідним!

Зі святом!
Колектив Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD


Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх щирих та теплих побажань!

Від щирого серця приєднуємося до всіх висловлених вище теплих слів вдячності представникам фармацевтичної галузі! Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося саме здоров’я людини. А тому професія фармацевта завжди була та залишається однією з найнеобхідніших і найшанованіших! Адже так само, як неможливо уявити пацієнта без лікаря, важко уявити ліки без фармацевта. Саме ваша активна позиція та особиста зацікавленість у підвищенні якості фармацевтичної допомоги є запорукою розвитку та удосконалення фармацевтичної галузі України.

Напередодні Дня фармацевтичного працівника, вашого професійного свята, хочемо висловити слова подяки за вашу працю, відданість своїй професії, доброту й увагу до людей. З гордістю носіть звання фармацевта! Злагоди та миру вам і вашим рідним! З Днем фармацевтичного працівника України!

Редакція «Щотижневика АПТЕКА», у свою чергу, продовжуватиме робити все можливе, аби залишатися вашим надійним партнером та джерелом якісної, корисної та достовірної професійної інформації.

Нехай життя виписує вам рецепт нескінченного щастя й хронічного достатку в гаманці!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті