МОЗ закликає працівників аптек вийти на роботу

28 Лютого 2022 11:44 Поділитися

МОЗ наголошує, що у стані війни на працівників системи охорони здоров’я покладена відповідальна місія — від вас залежить, чи отримають українці життєво важливі для них ліки, чи будуть в аптечці жарознижувальні та протиалергічні препарати, чи отримають пацієнти інсулін.

Зараз немає жодних обмежень у роботі аптек. Вони можуть не працювати лише у тому разі, якщо їхні працівники відмовилися виходити на роботу. МОЗ закликає власників та працівників аптек також брати приклад з наших медиків, які на передовій під кулями рятують поранених.

«Будь ласка, виходьте на роботу, адже ви — теж частина медичної системи України. Сьогодні МОЗ робить усе можливе і неможливе, щоб забезпечити ліками українців», — йдеться в повідомленні.

Працює контакт-центр МОЗ за номером 0 800 60 20 19, який приймає дзвінки та запити щодо критичних потреб від громадян та медичних закладів. Оператори зафіксують звернення та передають їх для оперативного вирішення.

Також відкрито аптечні пункти у лікарнях. Хоч можуть виникати проблеми з логістикою, але МОЗ працює над вирішенням цієї проблеми.

«День і ніч працюють волонтери та міжнародні організації, які відгукнулися на прохання про допомогу та зараз намагаються забезпечити всі нагальні потреби медичної галузі. Проте всі ці старання можуть бути даремними, якщо працівники аптек просто не вийдуть на роботу. Будь ласка, будьте й надалі надійним тилом для України, виходьте на роботу. Зараз як ніколи потрібні ваша мужність, сила та відвага», — зауважили в МОЗ.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті