У 2022 р. інтегровані іспити «Крок» для деяких здобувачів галузі знань 22 «Охорона здоров’я» не проводитимуться

Наказом МОЗ України від 19.03.2022 р. № 505 встановлено, що у 2021/2022 навчальному році у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні не проводитимуться ліцензійні інтегровані іспити «Крок М», «Крок Б», «Крок 3» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та «бакалавр», ступеня фахової передвищої освіти та ступеня вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я» та лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів, які випускаються у 2022 р. Їх атестація здійснюватиметься у формі практично-орієнтованого іспиту або іншої форми атестації, визначеної у стандарті вищої освіти.

У свою чергу, атестація лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів, які випускаються у 2022 р., здійснюватиметься у формі іспиту з оволодіння практичними навичками та співбесіди зі спеціальності.

Проведення атестації в очному та/або дистанційному форматі забезпечують заклади фахової передвищої, вищої та післядипломної освіти. Проте якщо такий окремий заклад знаходиться у районі (зоні) ведення воєнних дій і не має можливості забезпечити належні та безпечні умови проведення іспиту, атестація здобувачів фахової передвищої, вищої освіти та лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів здійснюватиметься шляхом визначення відповідності результатів навчання здобувачів фахової передвищої, вищої освіти та лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів вимогам освітньої програми, програми підготовки в інтернатурі.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті