Відбудова медичної системи України: взаємодія Парламенту, Уряду, міжнародних партнерів

20 Травня 2022 11:57 Поділитися

МОЗ повідомляє, що Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко та Керівник Апарату Верховної Ради України зустрілися з представниками глобальної гуманітарної організації International Medical Corps.

Учасники зустрічі обговорили питання належного функціонування системи охорони здоров’я України в умовах повномасштабного вторгнення рф, відбудови зруйнованих лікарень, розвитку системи психологічної допомоги в Україні.

Р. Стефанчук подякував членам організації за візит до України й бажання допомогти та запевнив, що стосовно всіх питань, які потребуватимуть рішення Парламенту, буде проголосовано.

Взаємодія Парламенту, Уряду України та міжнародних партнерів у цих питаннях додають оптимізму щодо питань відбудови України загалом та медичної системи зокрема.

Довідково

International Medical Corps — це глобальна некомерційна організація, яка займається порятунком життя та полегшенням страждань шляхом надання медичної й гуманітарної допомоги, а також запуском програм навчання та розвитку охорони здоров’я для тих, хто постраждав від катастрофи, хвороби чи військового конфлікту.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті