Мобільний додаток Apteki.ua — бронюйте ліки та заощаджуйте до 30%

Офіційний додаток Apteki.ua — зручне рішення для бронювання цілого списку ліків в одній аптеці поряд з Вами. Ви можете забронювати частину упаковки — декілька ампул, блістер чи саше. У додатку Ви знайдете понад 8 тис. аптек у всіх містах України.

Переваги Apteki.ua:

  • економія до 30% на ліках при бронюванні;
  • понад 30 тис. препаратів;
  • понад 8 тис. підключених аптек по всій Україні;
  • ціни та наявність оновлюються кожні 15 хв;
  • бронювання частини упаковки (ампули, блістери, саше);
  • пошук та замовлення ліків в одній аптеці за списком;
  • бронювання препаратів в аптеках у радіусі від 100 м.

У додатку Apteki.ua Ви зможете знайти лікарські засоби, товари для краси, гігієни, різні медичні вироби та забронювати їх у найближчих аптеках. У Вас є можливість шукати не тільки певний лікарський засіб за торговою назвою, але і знайти його аналоги за діючою речовиною. Крім того, Ви можете вивчити докладну інструкцію про кожен препарат, що є в каталозі. У додатку представлено велику кількість одних з найбільших аптечних мереж України: Аптечна мережа «Подорожник», Аптека D.S., Аптека Оптових Цін, Аптека Низьких Цін, мережа «Мед-сервіс», Аптека Доброго Дня (АДД), Фармація (FARMACIA), Аптечна мережа «ВОЛИНЬФАРМ», мережа «АКС» і багато інших. Завдяки тому, що список мереж аптек постійно розширюється, Ви зможете легко знайти препарат, що вас цікавить, або його аналоги і при цьому заощадити при бронюванні. У мобільному додатку аптеки представлені в таких містах: Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпро, Полтава, Вінниця, Запоріжжя, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв та ін.

Ви можете вибрати препарати з наступних категорій: «Ліки», «Вітаміни», «Харчові добавки», «Дієтичні добавки», «Косметичні засоби», «Клінічне харчування», «Дитяче харчування» та «Медичні вироби», «Антибіотики», «Інсуліни», «Ліки від застуди».

Як користуватися програмою?

Для того, щоб забронювати потрібні ліки, Вам необхідно зробити кілька простих кроків:

1. Встановіть додаток, вкажіть назву препарату, що цікавить, і ваше місцезнаходження.

2. Після вибору регіону для пошуку вам будуть показані всі пропозиції в аптеках поряд з Вами (від 100 м). Забронюйте препарати та заощаджуйте до 30%.

3. Прокладіть маршрут до найближчої аптеки та після отримання SMS з підтвердженням заберіть ваше замовлення в обраній Вами аптеці.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті