Вже незабаром найочікуваніша подія фармацевтичного ринку — Конгрес «Аптеки світу 2023»!

12 Травня 2023 4:48 Поділитися

Не пропустіть унікальну можливість обмінятися досвідом з колегами!

8 червня 2023 р. у Києві відбудеться Конгрес «Аптеки світу 2023» — провідна подія для аптечного ринку, яка збере професіоналів фармацевтичного сегменту з усієї країни та зарубіжжя.

Конгрес буде присвячений обговоренню актуальних питань та викликів, які постали перед державою та бізнесом у сфері фармації у ці складні часи, а також перспектив подальшого розвитку та інновацій у цій галузі.

У програмі заходу передбачені виступи представників органів влади, керівників та експертів фармбізнесу та аптечних мереж, представників професійних асоціацій та медичної громадськості. Учасники конференції матимуть змогу ознайомитися з перспективними тенденціями у галузі дистрибуції та роздрібної торгівлі. Серед основних тем конгресу будуть обговорення законодавчих змін, результати впровадження електронного рецепта, автоматизація аптек, зарубіжний досвід, новітні технології для бізнесу у 2023 р.

Конгрес «Аптеки світу 2023» пройде в гібридному форматі, що дозволить вам обрати зручний спосіб участі — онлайн або офлайн.

Реєструйтеся за посиланням.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті