Які дії має вчинити ліцензіат у разі бажання ліквідувати місце провадження господарської діяльності: роз’яснення Держлікслужби

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській обл. нагадує, що згідно з Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів):

  • у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності, за яким провадилася діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової, роздрібної торгівлі, електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами згідно з отриманою ліцензією, такий ліцензіат зобов’язаний протягом десяти робочих днів з дня ліквідації такого місця провадження подати до органу ліцензування заяву, яка оформлюється за формою згідно з додатком 15 Ліцензійних умов.

Також у разі наміру ліцензіата звузити провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню на певну частину, або анулювати ліцензію він подає до органу ліцензування відповідну заяву за формою, встановленою в додатках 15–17 Ліцензійних умов.

Прийом цих заяв здійснюється органом ліцензування за адресою: Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, просп. Перемоги, 120А, м. Київ, 03115.

За матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті