Найочікуваніша конференція напередодні планування на наступний рік «Фармбюджет 2024» (оновлено)

11 Серпня 2023 12:24 Поділитися

Найочікуваніша конференція напередодні планування на наступний рік «Фармбюджет 2024»

Що хвилює фармацевтичну галузь, як будувати плани на наступний рік, про що говорять «за лаштунками»?

13 вересня 2023 р. в Києві відбудеться конференція «Фармбюджет 2024» — регулярна надважлива для фармацевтичної галузі подія, орієнтована на керівників і топ-менеджерів, пов’язаних з процесами планування та виконання бюджетів.

На учасників чекає щільна програма, насичена аналітичною інформацією про стан ринку, інвестиційний клімат, економічні прогнози, тренди споживацьких настроїв, яскравими кейсами з управління дохідністю компанії, обговоренням суперечливих питань взаємодії гравців ринку, законотворчих ініціатив представників державних органів та інших гострих та актуальних для фармацевтичного ринку питань.

Також участь у заході — чудова можливість для розширення мережі контактів, знайомства з професіоналами фармацевтичного ринку, що відкриває нові можливості для подальшої співпраці.

Серед спікерів заходу:

Леонід Гуляницький, член-кореспондент Національної академії наук (НАН) України, доктор технічних наук, Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН, який традиційно висвітлює найважливіші макроекономічні тренди;

Сергій Іщенко, CPO Proxima Research International. Його аналітичний огляд фармацевтичного ринку та прогнози завжди очікують з нетерпінням;

Тетяна Драга, Product Manager Promo Rx Test, розповість про омніканальний маркетинг як спосіб ефективного використання бюджету;

Андрій Партика, президент Ocean Media Plus, виступить з доповіддю про те, як телебачення працює для Фарми під час війни.

Марина Бучма, директор зі зв’язків з державними органами ТОВ «Тева Україна», співголова Комітету з питань охорони здоров’я Американської торговельної палати в Україні.

Окрім того, на заході обговорюватиметься нова редакція Закону України «Про рекламу» та інші законодавчі ініціативи, зокрема 2D-кодування, плани з розширення реімбурсації та ін.

Конференція «Фармбюджет 2024» відбудеться у гібридному форматі — офлайн та онлайн — що дасть вам змогу обрати зручний спосіб участі.

Реєструйтеся за посиланням.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті