З Україною в серці, з фармацією в душі

11 Вересня 2023 3:36 Поділитися

Попри важкий період для нашої країни фармацевти продовжують залишатися на своїй «передовій» та працювати, щодня рятуючи життя та здоров’я наших співвітчизників. Адже турбота про людей — основна місія «героїв» фармацевтичного фронту. Та попри свою воістину героїчну роботу, подвиг фармацевтичних працівників залишається непоміченим.

Щоб відзначити наших фармгероїв «Щотижневиком АПТЕКА» зініційовано конкурс «З Україною в серці, з фармацією в душі!», до якого вже залучено багато учасників.

Приєднуйтеся і ви!

Переходьте за посиланням, діліться своїм фото з робочого місця, отримуйте вподобайки та ставайте претендентом на отримання цінного призу в день свого професійного свята. Залишилося мало часу до фіналу, але у вас ще є шанс взяти участь і здобути перемогу.

Якщо хочете підвищити шанси на виграш — поширте інформацію про конкурс серед ваших друзів, які зможуть долучитися до нашої спільноти та підтримати вас.

Приєднатися до нашого конкурсу, що триватиме в період з 24 серпня до 16 вересня 2023 р., ви зможете, перейшовши за посиланням.

 

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті