5 причин відвідати Конгрес «Аптеки світу–2024»

22 Березня 2024 6:04 Поділитися

6 червня 2024 р. у столиці відбудеться традиційна подія року — конгрес «АПТЕКИ СВІТУ‒2024», яка об’єднує проактивних гравців аптечного ритейлу та професіоналів фармацевтичної галузі країни.

Представляємо топ-5 причин, чому ви не можете пропустити цю подію:

1. Захід дає можливість вам першими дізнатися про останні зміни та ініціативи у сфері регулювання аптечного ритейлу та фармацевтичної галузі загалом.

Запрошені представники законодавчих та виконавчих органів влади радо дадуть відповіді на всі ваші запитання. Ви матимете нагоду особисто поспілкуватися з представниками органів влади та публічно озвучити нагальні проблеми, які, на вашу думку, потребують вирішення та консолідації зусиль з боку влади та бізнесу.

2. Формат панельних дискусій за участю влади, бізнес-асоціацій та операторів ринку. Разом розглянемо найбільш дискусійні питання та обговоримо всі «за» і «проти»: фінансовий вплив на аптечний ринок нового органу державного контролю та впровадження 2D-кодування ліків; страхування відповідальності фармацевтичних працівників; додаткові фармацевтичні послуги в аптеках тощо.

Хай вашу думку почують влада, регуляторні органи та колеги!

3. Експертні доповіді від провідних фахівців галузі. Конгрес є зібранням професіоналів аптечної галузі, які готові ділитися власним досвідом.

Експерти галузі ознайомлять з перспективними тенденціями в розвитку дистрибуції та роздрібної торгівлі, інвестицій у фармацевтичну галузь, представлять аналітичні огляди та економічні прогнози розвитку фармринку України, які допоможуть побудувати подальшу стратегію розвитку вашого бізнесу.

4. Розширення мережі професійних контактів. Участь у конгресі дозволяє зустрітися зі своїми колегами, познайомитися з новими партнерами та розширити мережу професійних контактів. Це може сприяти новим для вас можливостям, спільній реалізації нових ідей, бізнес-планів та покращенню бізнес-відносин.

5. Можливість отримати заряд мотивації та перевести подих. Наші заходи щоразу стають майданчиками для продуктивного нетворкінгу та невимушеного обміну думками із давніми друзями та новими знайомими.

Як це було минулого року?

 

Детальна інформація та реєстрація: АПТЕКИ СВІТУ‒2024 (proximaresearch.com)

Де: м. Київ.

Коли: 6 червня 2024 р.

Місце проведення: повідомимо найближчим часом.

Формат проведення: офлайн (локація з укриттям) та онлайн.

Вже незабаром ми анонсуємо перших спікерів!

Встигніть купити квитки за найкращою ціною!

Ціна Early Birds діє до 31 березня 2024 р.!

Контакти:

Організатори:

Партнер:

Інформаційний партнер:

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті