Наказ Державної митної служби України від 23.12.2011 р. № 1892

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ
НАКАЗ
від 23.12.2011 р. № 1892

Про визначення місця оформлення товарів, які класифікуються у товарній групі 30 згідно з УКТЗЕД

На виконання наказу Держмитслужби України від 23.12.2011 №1079 та з метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення товарів, які класифікуються у товарній групі 30 згідно з УКТЗЕД і ввозяться в Україну суб’єктами господарської діяльності,

НАКАЗУЮ:

1. Запровадити з 16.01.2012 митне оформлення товарів, які класифікуються у товарній групі 30 згідно з УКТЗЕД і ввозяться в Україну суб’єктами господарської діяльності (крім товарів, що переміщуються у міжнародних поштових, експрес-відправленнях та митне оформлення яких в митному режимі «імпорт» здійснюється підрозділами митного поста «Київ-спеціалізований», розташованими в місцях міжнародного поштового обміну або центральних сортувальних станціях відповідно) на митному посту «Київ-східний» (місце прибуття на території вантажного митного комплексу (далі — ВМК) ТОВ «ХФК «Біокон», який знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Велика Олександрівка, вул. Бориспільська, 9).

2. Начальнику митного поста «Київ-східний» Слауті А.В. спільно з начальником відділу організації митного контролю та роботи митних посередників Пахомовим О.В. в термін до 03.01.2012 опрацювати питання щодо розташування на ВМК ТОВ «ХФК «Біокон» достатньої кількості особового складу митного поста «Київ-східний» та запровадження гнучкого режиму роботи для забезпечення безперебійного митного контролю та митного оформлення товарів.

3. Начальнику відділу контролю за переміщенням товарів Кобелькову Г.І. починаючи з 16.01.2012 місцем прибуття автотранспорту з товарами визначити територію ВМК ТОВ «ХФК «Біокон», при заповненні графи 30 ПП/ПД використовувати код місця прибуття 100-021, згідно наказу Держмитслужби від 17.05.11 № 395.

4. Заступнику начальника регіональної митниці — начальнику відділу адміністрування митних платежів Лебединській Н.В. та начальнику відділу контролю митної вартості та номенклатури Мраморновій Т.Л. забезпечити необхідну кількість співробітників підпорядкованих підрозділів на ВМК ТОВ «ХФК «Біокон» для безперебійної роботи.

5. Заступнику начальника регіональної митниці — начальнику служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Шубі Д.І. організувати на постійній основі перебування посадових осіб Служби та, в разі необхідності, кінологічних команд.

6. Заступнику начальника відділу технічних засобів митного контролю Дранніку І.С. забезпечити постійний контроль за функціонуванням на території ВМК ТОВ «ХФК «Біокон» системи відеоспостереження та передачі інформації до Моніторингового центру Держмитслужби України та Київської регіональної митниці.

7. Начальнику митного поста «Київ-східний», начальникам відділів організації митного контролю та роботи митних посередників, контролю за переміщенням товарів, інформаційних технологій та митної статистики, господарсько-експлуатаційного забезпечити приведення у тижневий термін нормативно-правових актів Київської регіональної митниці у відповідність до положень даного наказу.

8. Начальникам митних постів, відділу контролю за переміщенням товарів, головному інспектору сектору зв’язків з громадськістю відділу організаційного та документального забезпечення Неділі О.І. забезпечити висвітлення положень даного наказу шляхом розміщення відповідної інформації на інформаційних дошках на митних постах (місцях прибуття) митниці та на сайті Київської регіональної митниці.

9. Начальнику відділу організаційного та документального забезпечення Бурі З.М. довести наказ до відома начальників структурних підрозділів митниці згідно з розрахунком розсилки.

10. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступників начальника Київської регіональної митниці відповідно до тимчасового покладання повноважень.

Т.в.о. начальника Київської
регіональної митниці

Ю.І. Соколов

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті